ΤΟΠΙΚΑ

Τραυματίστηκαν δύο 20χρονα ξαδέλφια!

τραυματίστηκαν-δύο-20χρονα-ξαδέλφια-434823

Σε σημείο-καρμανιόλα της Αγριάς προκλήθηκε χθες το βράδυ σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Δύο επιβάτες μοτοσικλέτας εκτοξεύθηκαν από το όχημά τους και προσέκρουσαν με σφοδρότητα στο έδαφος, όταν παρασύρθηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο.

Σοβαρά τραυματίες δύο ξαδέρφια, ηλικίας 20 ετών περίπου, υπήκοοι Αλβανίας. Η κατάσταση του ενός νεαρού χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη. Μεταφέρθηκε διασωληνωμένος και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Καρδίτσας, όπου βρέθηκε κενή κλίνη. Ο ξάδερφός του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο.

Σκηνές οδυρμού εκτυλίχθηκαν στο σημείο πρόκλησης του τροχαίου, όταν οι γονείς των δύο παιδιών ενημερώθηκαν για το συμβάν και έσπευσαν αντικρίζοντας τις εικόνες που μαρτυρούσαν το «μακελειό» που προηγήθηκε στην άσφαλτο. Πεταμένα κράνη και παπούτσια, κηλίδες αίματος και η μοτοσικλέτα σμπαράλια παρέπεμπαν στο σοβαρό ατύχημα.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 9.30 το βράδυ, στη λεωφόρο Δημοκρατίας στην Αγριά, στη διασταύρωση με την οδό Διάκου. Στον κεντρικό δρόμο κινούνταν η μοτοσικλέτα με επιβαίνοντες τα δύο ξαδέρφια, όταν ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό 50χρονο, κάτοικο Αγριάς, παραβιάζοντας σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης του Τμήματος Τροχαίας Βόλου σήμα «Stop», παρέσυρε το δίκυκλο.

«Ουρές» χιλιομέτρων προκλήθηκαν στην εθνική οδό Βόλου – Τσαγκαράδας και οι επιβάτες των ΙΧ που κινούνταν στο δρόμο χρειάστηκαν μεγάλο χρόνο αναμονής, μέχρι να διακομισθούν οι δύο τραυματίες με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο και να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Δύναμη της Τροχαίας προσέτρεξε στο συμβάν, ενώ ενισχύθηκε προκειμένου να ρυθμιστεί η κυκλοφορία των οχημάτων μέχρι την πλήρη αποκατάστασή της.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου