ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ

SILWOOD σε Βόλο και Λάρισα: Για ό,τι ονειρεύεστε να δημιουργήσετε!

silwood-σε-βόλο-και-λάρισα-για-ότι-ονειρεύεσ-730632

Η εταιρεία που «ντύνει» από ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους μέχρι υπερσύγχρονα κλειστά γήπεδα και γυμναστήρια

Η εταιρεία Silwood, με δύο καταστήματα σε Λάρισα και Βόλο, αποτελεί εδώ και 10 χρόνια τον πιο εξειδικευμένο σύμβουλο στον τομέα των ξύλινων και laminate δαπέδων.

Οι άνθρωποί της αναζητούν στην παγκόσμια αγορά νέα, σύγχρονα, καινοτόμα υλικά, παρέχοντας έτσι μεγάλη ποικιλία λύσεων για την ικανοποίηση και των πιο «ιδιαίτερων» αναγκών.

Με υψηλή ποιότητα υλικών και άρτια τεχνογνωσία η Silwood υλοποιεί έργα που απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες, όσο και επαγγελματίες. Αυτοί είναι και οι λόγοι που καθιστούν τη Silwood τον σημαντικότερο κατασκευαστή κλειστών γηπέδων στη χώρα, καθώς διαθέτει άριστη γνώση και υλοποιεί τα έργα, τηρώντας όλες τις σχετικές προδιαγραφές που επιτάσσει η εθνική νομοθεσία.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα της άψογης εφαρμογής των υλικών της Silwood είναι η ολοκλήρωση του κλειστού γηπέδου Αγριάς, το οποίο προ ημερών εγκαινιάστηκε, η συντήρηση του κλειστού γυμναστηρίου Σταδίου Ειρήνης κι Φιλίας, η κατασκευή των κλειστών γυμναστηρίων του ιστορικού Μίλωνα, του Περιστερίου, του Προμηθέα Πατρών και πολλών ακόμη γηπέδων στην ελληνική επικράτεια.

Στα καταστήματα της Silwood μπορεί κανείς να βρει διακοσμητικά υλικά επένδυσης τοίχων, στέγαστρα, deck και την πλέον καινοτόμα πρόταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης που συνδυάζεται με το laminate.

Με τιμές που η ανταγωνιστικότητά τους κάνει τα προϊόντα της την ελκυστικότερη επιλογή και κυρίως με τη χρονική αμεσότητα στην εξυπηρέτηση, τη διαρκή επάρκεια στις συλλογές της και την παράδοση στον χώρο σας, η Silwood αποτελεί λύση – μονόδρομο για ό,τι ονειρεύεστε να δημιουργήσετε!

Βόλος: Παγασών 105Β, τ: 24211 81047

Λάρισα: Δήμητρας & Ερ. Σταυρού 2, τ. 2410 250429

www.silwood.gr * e-mail: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου