ΤΟΠΙΚΑ

Ευ. Τσάμης: Δεν θα είμαι υποψήφιος στον Δήμο Βόλου

ευ-τσάμης-δεν-θα-είμαι-υποψήφιος-στον-735296

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές στον Δήμο Βόλου γνωστοποιεί με δήλωσή του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου μαγνησίας Ευθύμιος Τσάμης, αναφέροντας τα εξής: “Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή και σχετικά δημοσιεύματα, ερωτώμαι συνεχώς εάν συμμετέχω στη διαδικασία επιλογής υποψηφίων δημάρχων για τον Δήμο Βόλου στις επερχόμενες εκλογές.

Προτεραιότητά μου σε σχέση με την ενασχόλησή μου με τα κοινά, που πάντοτε με ενδιαφέρουν, εξακολουθεί να παραμένει η συμμετοχή μου στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας και για την επόμενη περίοδο, που ξεκινάει μετά τις εκλογές μας, την 21η Οκτωβρίου 2018. Επιπλέον, εξακολουθώ να τηρώ την ηθική δέσμευση που αισθάνομαι προς τους συναδέλφους μου για τη μη εμπλοκή μου σε άλλες εκλογικές διαδικασίες, εφόσον είμαι πρόεδρος του Ι.Σ.Μ. και διεκδικώ μετά τις εκλογές μας, για τελευταία φορά, την ανανέωση της θητείας μου ως προέδρου του Συλλόγου μας.

Διευκρινίζω επομένως ότι δεν συμμετέχω σε αυτήν την διαδικασία, όπως εξ’ αρχής με σαφή τρόπο απάντησα σε όσους μου έκαναν την τιμή να μου προτείνουν την υποστήριξή τους σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά μου.

Ως εκ τούτου επιθυμώ να μην εμπλέκεται το όνομά μου στην σοβαρή και κρίσιμη υπόθεση της διαδικασίας επιλογής υποψηφίων δημάρχων για τον Δήμο Βόλου, που είναι αυτονόητο ότι πρέπει όλους να μας ενδιαφέρει και να μας αφορά, και παρακαλώ αυτό να γίνει σεβαστό.

Ούπω καιρός”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου