ΤΟΠΙΚΑ

Τραγικό τέλος είχαν οι διακοπές για 56χρονο στην παραλία Καλλιφτέρη

τραγικό-τέλος-είχαν-οι-διακοπές-για-56χρ-747639

Πανικός και αναστάτωση χθες στις 3.30 το μεσημέρι στην παραλία Καλλιφτέρη Αφήσσου. Ένας Ιρανός άνδρας ηλικίας 56 ετών ενώ κολυμπούσε, άγνωστο για ποιον λόγο ακριβώς αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία.

Άμεσα ναυαγοσώστρια της In Action βούτηξε στη θάλασσα και ανέσυρε τον 56χρονο από το νερό.Η ναυαγοσώστρια και ιδιώτης γιατρός παρείχαν επί τόπου τις πρώτες βοήθειες ενώ σε τρία λεπτά της ώρας από το περιστατικό μετέβη στο σημείο επόπτης της εν λόγω εταιρείας με απινιδωτή.

Παρά την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και την απινίδωση που καταβλήθηκε προσπάθεια για να γίνει ο άτυχος άνδρας δεν επανερχόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε νεκρό και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου και διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του. Λιμενικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου συνέχιζαν έως αργά το απόγευμα την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Ιρανός βρισκόταν στο Πήλιο για διακοπές και φιλοξενούταν από φιλικό σπίτι.

Χθες βρισκόταν για μπάνιο στην Καλλιφτέρη μόνος του μετά από το μεσημεριανό που είχε πάρει με τρεις φίλους σε εστιατόριο της παραλίας.

Οι λιμενικοί προσπαθούσαν έως αργά το απόγευμα να διαλευκάνουν τα ακριβή στοιχεία του Ιρανού καθώς ο άτυχος άνδρας δεν έφερε μαζί του ταυτότητα. Παράλληλα, το Κεντρικό Λιμεναρχείου Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Η προανάκριση συνεχίζεται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου