ΤΟΠΙΚΑ

Και φέτος «Τρέχουμε για τη ΦΛΟΓΑ» στην παραλία του Βόλου

και-φέτος-τρέχουμε-για-τη-φλογα-στην-749843

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 το πρωί έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί για 6 η συνεχόμενη χρονιά μια ξεχωριστή δρομική βόλτα στην παραλία του Βόλου με σύνθημα «τρέχουμε για τη ΦΛΟΓΑ».

Είναι ένα ξεχωριστό τρέξιμο που αφορά όλους μας «γιατί…. Η αγάπη μας είναι δύναμη για τον αγώνα παιδιών με καρκίνο».

O Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» και η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, καλούν όλους σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία.

Ο αγώνας θα έχει συμβολικό αντίτιμο όπως έχει ορισθεί από τον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».

Καλούμαστε σε μία μικρή διαδρομή περίπου των 2 χιλ. να τρέξουμε όλοι ανεξαιρέτως με το ρυθμό μας, ακόμη και να περπατήσουμε, παιδιά, γονείς , αθλητές, άνθρωποι τρίτης ηλικίας, όλοι μαζί μια παρέα, για να διαδηλώσουμε τη χαρά μας για ζωή και για υποστήριξη του ενός στον άλλο.

Δηλώσεις συμμετοχής-αριθμούς και μπλουζάκια στα γραφεία της “ΦΛΟΓΑΣ” στον Βόλο, Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ), από 20/9/2018, τηλ. 24210-24628,

Επίσης, δηλώσεις συμμετοχής και αριθμούς, στο κατάστημα Gougar Sport. Ιάσωνος 125 με Ογλ και στο Gougar Δημητριάδος 225 με Κουμουνδούρου.

Πληροφορίες. Δ/νση Αθλητισμού Δήμου Βόλου, 2421071770.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου