ΤΟΠΙΚΑ

Μπουφές 1.000 ατόμων την Κυριακή στην παραλία του Βόλου

μπουφές-1-000-ατόμων-την-κυριακή-στην-παρα-756092

Μπουφέ χιλίων ατόμων στήνει ο Σύλλογος Εστίασης Μαγνησίας με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, στο πλαίσιο του ολιστικού φεστιβάλ, που ξεκίνησε από χθες στον Βόλο και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου.

Ο μπουφές θα στηθεί στη λήξη του φεστιβάλ, αύριο Κυριακή στις 7 το απόγευμα στην παραλία Βόλου μπροστά από το Πανεπιστήμιο, με ελληνικά και τοπικό προϊόντα.

Ο τεράστιος μπουφές θα περιλαμβάνει εδέσματα, σαλάτες, πίτσες, πίτες παραδοσιακές, γλυκά παραδοσιακά, αναψυκτικά, κρασιά λευκό – κόκκινο, τσίπουρα από τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές.

Παράλληλα θα στρωθεί άλλο ένα μεγάλο τραπέζι που θα το τιμήσουν 15 αγροτικοί συνεταιρισμοί από την Μαγνησία. Θα εκθέσουν και θα προσφέρουν τα υπέροχα και υγιεινά τοπικά προϊόντα τους.

«Το κίνητρο και ο σκοπός είναι κυρίως η αγάπη και η αλληλεγγύη στους επαγγελματίες και τους καταναλωτές, σε συνδυασμό με την ενίσχυση της ψυχαγωγίας μας, αλλά και την προβολή της πανέμορφης πόλης μας!

Σας θέλουμε όλους μαζί μας, γιατί μόνο η συμμετοχή σας συμβάλλει καθοριστικά σ’ αυτή τη συνάντηση, αλλά και στην κάθε συνάντηση ή εκδήλωση προώθησης του επιχειρείν, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της αλληλεγγύης, της ψυχαγωγίας», αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Γρηγορίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου