ΤΟΠΙΚΑ

Έργα προϋπολογισμού 2,6 εκατ. ευρώ ξεκινούν στη Μαγνησία

έργα-προϋπολογισμού-26-εκατ-ευρώ-ξεκιν-794909

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 2.612.320,00 ευρώ προχωρούν προς υλοποίηση στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τα έργα:

– Αποκατάσταση βατότητας-άρση καταπτώσεων Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, προϋπολογισμού 1.000.000,00 ευρώ

– Κέντρο κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου, προϋπολογισμού 112.320 ευρώ

Ενώ πραγματοποιείται και ο διαγωνισμός του έργου: «Άμεση αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Μαγνησίας από τη θεομηνία της 12ης Ιανουαρίου 2018 (Δήμος Ρήγα Φεραίου), προϋπολογισμού1.500.000 ευρώ. Το έργο αφορά στην ανακατασκευή, την συντήρηση και αποκατάσταση ζημιών των ασφαλτικών στρώσεων σε συνεχή τμήματα των οδών και σε τοπικές επεμβάσεις (ταπητήδια –λακκούβες) όπου υπάρχει ανάγκη στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΈ Μαγνησίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου και θα γίνει διαγράμμιση στα τμήματα που θα γίνει αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων. Οι θέσεις επέμβασης είναι οι παρακάτω:

– Παλαιά Εθνική Οδός Βόλου Λαρίσης

– Κερασιά-Κανάλια-Κεραμίδι-Βένετο-Καμάρι

– Μικρό Περιβολάκι-Χλόη

– Αερινό-Περίβλεπτο-Ελευθεροχώρι

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Η δουλειά που γίνεται καθημερινά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας φέρνει έργα ουσίας, έργα χρήσιμα για τον τόπο. Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη σχεδιάζουμε και υλοποιούμε παρεμβάσεις απαραίτητες για την καθημερινότητα των ανθρώπων της Θεσσαλίας. Τα έργα αυτά πέραν της χρησιμότητάς τους στηρίζουν θέσεις εργασίας και δημιουργούν μόχλευση στην τοπική οικονομία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου