ΤΟΠΙΚΑ

Ξανά στο Αυτόφωρο ο 45χρονος με το δίκαννο: Δεν ήξερε τίποτα…

ξανά-στο-αυτόφωρο-ο-45χρονος-με-το-δίκαν-798807

«Με πήγαν στο σπίτι. Είμαι αλκοολικός». Αυτό φέρεται να δήλωσε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 45χρονος ημεδαπός που προχθές το βράδυ παραβίασε δικαστική απόφαση και επισκέφτηκε το σπίτι του, σε χωριό του Πηλίου, προκαλώντας για δεύτερη φορά σε μερικά 24ωρα ανείπωτο φόβο και τρόμο στην οικογένειά του.

Ο κατηγορούμενος που συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στο σπίτι του, όταν οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για το νέο επεισόδιο οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο χθες για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα Παρασκευή.

Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για παραβίαση δικαστικής απόφασης και για ενδοοικογενειακή απειλή.

Ο 45χρονος φώναζε δυνατά και απειλούσε τη σύζυγό του χθες τα ξημερώματα ενώ εκείνη βρισκόταν κλειδωμένη στην κρεβατοκάμαρα με το παιδί τους, που είναι μόλις εφτά ετών. Επιπλέον, χτυπούσε δυνατά την πόρτα, βαρούσε κλωτσιές.

Ζητώντας αναβολή ο 45χρονος είπε στο Δικαστήριο ότι «τον πήγαν στο σπίτι. Εκείνος ήταν υπό την επήρεια μέθης».

Το Δικαστήριο του έδωσε την αναβολή, όμως αυτή τη φορά δεν ήρε την κράτησή του.

Έτσι, ο 45χρονος οδηγήθηκε εκ νέου στο κρατητήριο μέχρι να δικαστεί.

Επισημαίνεται ότι ο κατηγορούμενος σήμερα θα δικαστεί παράλληλα και για την παράνομη οπλοφορία, την παράνομη κατοχή όπλου και εκρηκτικών και την ενδοοικογενειακή απειλή.

Τη Δευτέρα το βράδυ κρατώντας δίκαννο απειλούσε τόσο τη σύζυγό του όσο και τους γονείς τους ότι θα τους σκοτώσει και θα τους ανατινάξει.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου