ΤΟΠΙΚΑ

«Η κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου είναι μονόδρομος» διαμηνύουν οι συνταξιούχοι

η-κατάργηση-του-νόμου-κατρούγκαλου-ε-802143

Για «θερμό» Φθινόπωρο ετοιμάζονται οι εκπρόσωποι των συνταξιουχικών οργανώσεων της Μαγνησίας, που εκτιμούν πως η συνέχιση του αγώνα με στόχο την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου είναι μονόδρομος.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων χαιρετίζει τoυς συνταξιούχους που το προηγούμενο 6μηνο έδωσαν το παρών σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, με βασικό αίτημα την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και σ’ ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Τις κινητοποιήσεις δεν πρέπει αλλά και ούτε θα τις αφήσουμε να ξεφουσκώσουν. Οι σε πάνω από 80 πόλεις της χώρας συγκεντρώσεις όλο αυτό το διάστημα αποτελούν ιστορική παρακαταθήκη στο κίνημα των συνταξιούχων και δείχνει τις ευθύνες για την συνέχιση του αγώνα σαν μονόδρομο στην λύση των προβλημάτων μας και την ανατροπή των αντιλαϊκών – αντισυνταξιουχικών πολιτικών από όπου και αν προέρχονται.

Δεν δεχόμαστε το «ότι έγινε – έγινε» του πρωθυπουργού. Η απάντηση μας είναι ότι η ληστεία σε βάρος των συνταξιούχων και των λαϊκών στρωμάτων δεν είναι «στιγμιαίο» έγκλημα αλλά διαρκές από όλες τις κυβερνήσεις και σαν τέτοιο που είναι η απάντηση μας θα είναι διαρκείς και αποφασιστική. Οι αντιλαϊκές – αντισυνταξιουχικές πολιτικές των κυβερνήσεων δεν τις απαλλάσσει ούτε και ξεχνιούνται…

Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά και τότε πάλι η ΣΕΑ θα μπει μπροστά με νέους αγώνες. Τα Σωματεία όπως πάντα πρέπει να είναι σε επιφυλακή για την υπεράσπιση των συνταξιούχων και των οικογενειών του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου