ΤΟΠΙΚΑ

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε τον Βόλο

σφοδρή-καταιγίδα-έπληξε-τον-βόλο-802721

Σφοδρή αλλά σύντομης διάρκειας καταιγίδα έπληξε τον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας προβλήματα στους δρόμους, λόγω της συγκέντρωσης των υδάτων.

Οι ουρανοί άνοιξαν και πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ακόμα και στο κέντρο της πόλης.

Η ένταση της καταιγίδας, με αρκετούς κεραυνούς και βροντές, ήταν μεγάλη, αλλά υποχώρησε σταδιακά. Ωστόσο η βροχόπτωση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα.

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων από την βροχόπτωση σημειώθηκαν τόσο στο κέντρο της πόλης λόγω της ξαφνικής μείωσης των ταχυτήτων, όσο και σε άλλες επαρχιακές αρτηρίες. Στο ύψος του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, η στάθμη του νερού ήταν υψηλή, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία, που διεξάγονταν μέσω του Περιφερειακού.

Επίσης στο επαρχιακό εθνικό δίκτυο Βόλος- Αργαλαστή και ειδικότερα στο τμήμα από Άφησσο μέχρι Αγριά, είχαν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων με χιλιάδες αυτοκίνητα καθηλωμένα και στις δύο λωρίδες του δρόμου. Λόγω της μεγάλης έντασης της βροχής, η κυκλοφορία ήταν αδύνατη καθώς η ορατότητα ήταν σχεδόν μηδενική και έτσι τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν.

Αναφέρθηκαν επίσης πτώσεις κλαδιών στο κέντρο της πόλης, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται επί ποδός αν χρειαστεί άντληση υδάτων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου