ΤΟΠΙΚΑ

Προσφυγή κρεοπωλών στο ΣτΕ

προσφυγή-κρεοπωλών-στο-στε-2734

Τα θέματα της αποχώρησης από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος και της προσφυγής στο ΣτΕ σχετικά με την ΚΥΑ που προσδιορίζει μέτρα σχετικά με την ιχνηλασιμότητα και την επισήμανση του κρέατος, θα συζητηθούν μεταξύ άλλων στο 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κρεοπωλών που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή 27 Μαΐου στις 9 το πρωί, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Συνδιοργανωτές του συνεδρίου είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, το Σωματείο Κρεοπωλών Βόλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Θα προηγηθεί συζήτηση για τον οικονομικό απολογισμό έτους 2017, τον προϋπολογισμό έτους 2018, οι τοποθετήσεις συνέδρων για τα προβλήματα του κλάδου, ενώ θα τεθεί προς εξέταση και η πρόταση διαμαρτυρίας από τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Πειραιά για τον αθέμιτο ανταγωνισμό που υφίσταται ο κλάδος κατά τις εορταστικές περιόδους.

Μεταξύ άλλων, η διοίκηση της ΠΟΚΚ αναφέρει στο κάλεσμά της για το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κρεοπωλών: «Οι προβληματισμοί μας και η αγωνία των συναδέλφων για το αύριο του κλάδου μας, καθώς και οι όποιες παρεμβάσεις από μέρους σας, θα μας βοηθήσουν να χαράξουμε μια πορεία για το καλό του κλάδου μας».

Παρόντες στο συνέδριο θα είναι δημοσιογράφοι από εξειδικευμένα περιοδικά και sites όπως τα Meat place και Meat news, ενώ στον 1ο όροφο του Επιμελητηρίου οι Σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ζυγιστικά μηχανήματα και ταμειακές μηχανές που θα εκτίθενται στον χώρο από μικρούς χορηγούς του συνεδρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου