ΤΟΠΙΚΑ

Αντιπροσωπεία της Ενωσης Στρατιωτικών Βόλου στο 304 ΠΕΒ

αντιπροσωπεία-της-ενωσης-στρατιωτικ-9574

Σε ένα πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου (ΕΣΠΕΕΒ) με τη Διοίκηση του 304 ΠΕΒ, κατά την οποία έγινε ενημέρωση για τους σκοπούς, τα μέσα λειτουργίας και τους στόχους της Ένωσης.

Κατά την επίσκεψη τόσο η Διοίκηση του 304 ΠΕΒ όσο και η ΕΣΠΕΕΒ τοποθετήθηκαν και συμφώνησαν για αμοιβαία συνεργασία. Δόθηκαν δεσμεύσεις και από τις δύο πλευρές για μια συνεχή και αμφίδρομη ειλικρινή επικοινωνία, προκειμένου να αναδεικνύονται και να επιλύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντα μέσα στα όρια που ορίζουν οι Νόμοι και οι Στρατιωτικοί Κανονισμοί, τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν για τα στελέχη που υπηρετούν στο 304 ΠΕΒ. Στο πνεύμα αυτού μάλιστα, έγινε μια πρώτη γνωριμία-ενημέρωση του στρατιωτικού προσωπικού της Μονάδος από την Ένωση.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται από την Ενωση για τον Διοικητή του 304 ΠΕΒ Σχη (TX) Γεώργιο Ουρουμίδη τον οποίο η Ένωση ευχαριστεί ειλικρινώς, δεδομένου ότι αφενός ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της ΕΣΠΕΕΒ για την πραγματοποίηση συνάντησης, αφετέρου φάνηκε να κατανοεί απόλυτα το σκοπό και την ύπαρξη της σωματειακής εκπροσώπησης των στρατιωτικών, αναγνωρίζοντας τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσουν τα στελέχη στο κομμάτι της διοικητικής μέριμνας και όχι μόνο.

Κατά τη συνάντηση παρόντες από το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΕΒ ήταν oι Πρόεδρος Βασίλης Δερβίσης, Αντιπρόεδρος Δημήτρης Κοντούρης, Γενικός Γραμματέας Τσιοπράς Δημήτριος, Ταμίας Μαρία Καρτσάνα και μέλος Ελευθέριος Κακκάβας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου