ΤΟΠΙΚΑ

Ζευγάρι Βολιωτών καλλιεργούσε χασίς με την υδροπονική μέθοδο

ζευγάρι-βολιωτών-καλλιεργούσε-χασίς-10153

Ολόκληρο εργαστήρι καλλιέργειας κάνναβης, με την υδροπονική μέθοδο, έκρυβε στο σπίτι του ένα ζευγάρι Βολιωτών, που συνελήφθη για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, σε έρευνα χθες στις 4.30 το απόγευμα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, οι αστυνομικοί βρήκαν τα ναρκωτικά που είχε κρυμμένα το ζευγάρι αλλά και τον εξοπλισμό που διέθετε.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα, έναν 56χρονο Βολιώτη και τη γυναίκα, μία 50χρονη Βολιώτισσα, οι οποίοι θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Βόλου.

Κατά τους ελέγχους βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 1,56 γραμμαρίων, μία ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 64 γραμμαρίων, τέσσερα τυποποιημένα δισκία Xanax και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ακόμη, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα πλήρες σύστημα εξαερισμού, φιλτραρίσματος και αφύγρανσης, τέσσερα δοχεία λιπάσματος για ειδική καλλιέργεια, 201 σπόρους ινδικής κάνναβης και έξι γλάστρες χωρίς φυτά.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο ως μέσο για τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και το ποσό των 100 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου