ΤΟΠΙΚΑ

Ενωτικό μήνυμα Δ. Νταόπουλου

ενωτικό-μήνυμα-δ-νταόπουλου-15081

Με την επανεκλογή του κ. Δήμου Νταόπουλου στην προεδρία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής και των άλλων οργάνων, ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία. O κ. Νταόπουλος επικράτησε του Νίκου Αθανασάκη με μία διαφορά 109 ψηφοδελτίων. Έλαβε συνολικά σε όλο τον νομό 1.201 ψηφοδέλτια ενώ ο Νίκος Αθανασάκης 1.092 ψηφοδέλτια. Συνολικά ψήφισαν 2.400 μέλη του κόμματος που ήταν ταμειακώς τακτοποιημένα, ενώ στο ΕΚΒ, που ήταν το μεγαλύτερο εκλογικό τμήμα στον νομό, ψήφισαν συνολικά 1.416 άτομα. Ο Δήμος Νταόπουλος κατάφερε να πάρει καθαρό προβάδισμα στον Βόλο, αφήνοντας πίσω τον Νίκο Αθανασάκη για 100 ψηφοδέλτια. Έλαβε συνολικά 729 ψηφοδέλτια έναντι 629 ψηφοδελτίων που πήρε ο Νίκος Αθανασάκης. Ο Δ. Νταόπουλος προηγήθηκε επίσης στον Αλμυρό, στο Νότιο Πήλιο και την Αλόννησο. Ο Νίκος Αθανασάκης αντίστοιχα ήταν μπροστά στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και τη Σκιάθο, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει.

Χθες ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΝΟΔΕ μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, αφού ευχαρίστησε τους νεοδημοκράτες για την επανεκλογή του, δήλωσε ότι «δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Συνεχίζοντας ανέφερε: «Το κόμμα έχει πιάσει τον σφυγμό της εποχής κι αυτό είναι το μήνυμά μας προς τους πολίτες. Προχωράμε, εξελισσόμαστε, ισχυροποιούμαστε οργανωτικά, ώστε να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι, ακόμα πιο ισχυροί στην κρίσιμη ώρα των εθνικών εκλογών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Η νέα ΝΟΔΕ Μαγνησίας

Δίπλα στο νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας θα συνταχθούν τα νεοεκλεγέντα μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής. Η καταμέτρηση των ψήφων που λαμβάνουν τα μέλη της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα εκλέγονται κατά σειρά ψήφων οι: Ιωάννης Τέας 599 ψήφοι, Κώστας Πολύζος 596 ψήφοι, Γιώργος Χριστάκης 595 ψήφοι, Ιωάννης Κονταράτος 541 ψήφοι, Χρήστος Καραβασίλης 483 ψήφοι, Βασίλης Μπρόζος 443 ψήφοι. Επίσης με ποσόστωση εκλέγονται οι: Μαρία Θλιβερού 233 ψήφοι, Εφη Αντωνίου 104 ψήφοι και Μαρία Παπαδιά 86 ψήφοι. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι έλαβαν: Β. Γκουντάρας 393 ψήφους, Ι. Σαρακατσάνος 363 ψήφους, Θ. Αθανασός 323 ψήφοι, Β. Αποστολάκης 294 ψήφοι και Αντ. Ακτσιαλής 260 ψήφοι.

Χρ. Μπουκώρος: Οι Ελληνες περιμένουν πολλά από τη Νέα Δημοκρατία

Με αφορμή τις προχθεσινές εσωκομματικές διαδικασίες, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος έκανε την παρακάτω δήλωση: «Οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, τόσο στη Μαγνησία όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα, απέδειξαν περίτρανα ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει το μόνο πλειοψηφικό, μαζικό, γνήσιο λαϊκό και σύγχρονο φιλελεύθερο κόμμα της χώρας. Η μαζική προσέλευση των μελών της Νέας Δημοκρατίας στις κάλπες, παρά τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις συμμετοχής στις διαδικασίες, αποδεικνύει ότι οι Έλληνες πιστεύουν ακράδαντα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το τέλμα. Οι πολίτες πιστεύουν ότι με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση μπορούμε να ελπίζουμε ξανά.

Θα ήθελα, μετά το πέρας των διαδικασιών, να σφίξω το χέρι και να συγχαρώ θερμά έναν έναν όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στις χθεσινές μας διαδικασίες. Επίσης, συγχαίρω θερμά για την επανεκλογή του τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δημοσθένη Νταόπουλο, καθώς και όλα τα νέα μέλη της ΝΟΔΕ Μαγνησίας για την εκλογή τους. Θερμά συγχαρητήρια και σε όλους τους πρόεδρους ΔΗΜ.Τ.Ο, καθώς και σε όλα τα μέλη των ΔΣ των ΔΗΜ.Τ.Ο. Επίσης, συγχαίρω θερμά και όσους συμμετείχαν χωρίς να εκλεγούν, με τη βεβαιότητα ότι συμμετείχαν σε μια μεγάλη δημοκρατική διαδικασία δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε μπροστά. Η Ελλάδα και οι Έλληνες περιμένουν πολλά από όλους μας. Πάμε όλοι μαζί δυνατά, μαζικά και πάντα μπροστά!» καταλήγει η ανακοίνωση του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου