ΤΟΠΙΚΑ

Βράβευση μαθητικών εκπομπών από την ΕΡΤ Βόλου

βράβευση-μαθητικών-εκπομπών-από-την-ε-16423

Εκδήλωση βράβευσης των αρτιότερων μαθητικών ραδιοφωνικών εκπομπών που παρήχθησαν στην ενότητα «Κάνουμε Ραδιόφωνο», με αφορμή την συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυση της ΕΡΤ Βόλου, διοργανώνεται μεθαύριο Τετάρτη 16 Μαΐου, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του κινηματοθέατρου «Αχίλλειον».

Η ΕΡΤ Βόλου με αφορμή τα 70 χρόνια παρουσίας (1948-2018) στον τομέα της ενημέρωσης, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας στο νομό Μαγνησίας και στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει σε συνεργασία με Υπουργείο Παιδείας και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, υλοποίησε Μαθητικό Ραδιοφωνικό Διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν 20 ομάδες μαθητών από 15 σχολεία της περιοχής, παράγοντας 20 ημίωρες ραδιοφωνικές εκπομπές.

Πληροφορίες για την παραπάνω δράση και την μεθαυριανή εκδήλωση, παρέθεσαν οι συντελεστές, στη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν.

Οι 20 εκπομπές αξιολογήθηκαν από την πενταμελή κριτική επιτροπή, που συγκροτήθηκε για το μαθητικό διαγωνισμό και απαρτίζεται από τους: Αλκηστις Κιούση (δημοσιογράφο, τ. προϊσταμένη της ΕΡΤ Βόλου), Σοφία Κανταράκη (φιλόλογο-συγγραφέα, υπεύθυνη εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε Μαγνησίας), Σπύρο Παπαδόπουλο (καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Τμήμα Αρχιτεκτονικής – Εργαστήρι Περιβαλλοντικής Επικοινωνίας και Οπτικοακουστικής Τεκμηρίωσης (ΕΠΕΟΤ), Δημήτρη Χορταργιά (δημοσιογράφο, πρόεδρο της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας- Στ. Ελλάδας & Εύβοιας) και Θανάση Βικόπουλο (δημοσιογράφο- συγγραφέα, ΕΡΤ3), έργο της οποίας, ήταν να προκρίνουν τις τρεις αρτιότερες εκπομπές, οι οποίες θα βραβευτούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου