ΤΟΠΙΚΑ

Εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, ο Δήμος Νταόπουλος

εκ-νέου-υποψήφιος-πρόεδρος-της-νοδε-μα-37108

«Ψήφο εμπιστοσύνης» για μία νέα θητεία στην προεδρία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και εκ νέου υποψήφιος Δήμος Νταόπουλος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα, κατά την οποία ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του.

Τον κ. Νταόπουλου στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πλαισίωσαν στελέχη της ΟΝΝΕΔ, μέλη του κόμματος και εκπρόσωποι της ΝΔ σε διάφορους επιστημονικούς φορείς.

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό του έργου της ΝΟΔΕ Μαγνησίας τα δύο τελευταία χρόνια, τόνισε πως «Καλλιεργήσαμε για πρώτη φορά, κλίμα πανθεσσαλικής συνείδησης με την συμμετοχή σε κοινές δράσεις και συνεργασίες με όλες τις υπόλοιπες ΝΟΔΕ της Θεσσαλίας. Οι μόνιμα διευρυμένες συνεδριάσεις μας, καθιέρωσαν τις ανοικτές πόρτες και την ενθάρρυνση συμμετοχής προς όλους. Το αποδεικνύει και η σημερινή ΝΟΔΕ, όπου αποτελείται κατά μεγάλο ποσοστό από νέα στελέχη που έχουν την θέληση να προσφέρουν.

Εκφράζοντας μήνυμα ενότητας ο ίδιος ανέφερε επίσης, ότι συνεργάζεται αρμονικά με το βουλευτή του κόμματος κ. Χρήστο Μπουκώρο και με τους άλλους πολιτευτές ενώ επισήμανε ότι δεν ανήκει «οργανικά, ουσιαστικά ή τυπικά σε κανένα πολιτικό γραφείο, παρά μόνο στη Νέα Δημοκρατία» όπως είπε.

Ο κ. Νταόπουλος εμφανίστηκε επίσης πεπεισμένος ότι η ΝΔ θα είναι η επόμενη αυτοδύναμη κυβέρνηση ενώ καταλήγοντας στις δηλώσεις του και απευθύνοντας κάλεσμα προς τους νεοδημοκράτες για να συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές, ανέφερε: «Στην πρωτόγνωρη αυτή διαδικασία για τα κομματικά δεδομένα του τόπου, για την εκλογή στο αξίωμα του προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσής μας από την βάση, ζητώ από τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας την στήριξη και την ψήφο τους για μια νέα δημιουργική θητεία, ήταν το κάλεσμα προς τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας».

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Νταόπουλος επισήμανε ότι η ΝΟΔΕ Μαγνησίας έχει πάρει ξεκάθαρη θέση σε σοβαρά ζητήματα της πόλης, όπως η καύση σκουπιδιών και η ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υπογράμμισε πως υπάρχει συνεργασία και για τα δύο αυτά ζητήματα με τα ανώτερα κλιμάκια της ΝΔ αλλά και αμφίδρομη ενημέρωση ως προς την εξέλιξή τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου