ΤΟΠΙΚΑ

Γενική συνέλευση καθηγητών για το νομοσχέδιο στην εκπαίδευση

γενική-συνέλευση-καθηγητών-για-το-νομ-42439

Τη στάση της απέναντι στις νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης αναμένεται να καθορίσει στην επικείμενη συνέλευσή της η ΕΛΜΕ Μαγνησίας, ενόψει της γενικής συνέλευσης των προέδρων των ΕΛΜΕ στην Αθήνα, που θα γίνει το Σάββατο 28 Απριλίου.

Η γενική συνέλευση της τοπικής ΕΛΜΕ έχει οριστεί την Τετάρτη 25 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του 3ου Γυμνασίου Βόλου.

Θα γίνει αποτίμηση της κατάστασης και θα συζητηθεί η συνέχιση του αγώνα για μαζικούς διορισμούς, όπως και το νομοσχέδιο για τις υποστηρικτικές δομές και την αξιολόγηση.

«Απαιτείται η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων προκειμένου να καθορίσουμε τη στάση του κλάδου απέναντι στις νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης. Προς την κατεύθυνση αυτή το συνδικαλιστικό κίνημα, το σύνολο των εκπαιδευτικών, να παρέμβει, να αντισταθεί, αποτρέποντας τις αρνητικές πλευρές και ανοίγοντας δρόμους για τη διεκδίκηση ριζικών δημοκρατικών αλλαγών στο δημόσιο σχολείο», αναφέρεται στο κάλεσμα της ΕΛΜΕ Μαγνησίας.

Στο μεταξύ, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ Μαγνησίας «καταδικάζει απερίφραστα την ιμπεριαλιστική επίθεση των ΗΠΑ-Μ. Βρετανίας-Γαλλίας ενάντια στον λαό της Συρίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου