ΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντές ζητά η Ενωση Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου

εθελοντές-ζητά-η-ενωση-συλλόγων-γονέω-77362

Εθελοντές, υποστηρικτές και συνεργάτες, τόσο από τις σχολικές κοινότητες της πόλης όσο και από την ευρύτερη τοπική κοινωνία, αναζητά η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Βόλου, προκειμένου να υλοποιηθεί μια σειρά δράσεων που προγραμματίζονται, με τη συνεργασία αρκετών φορέων, προσώπων αλλά και επιστημονικών παραγόντων, με αποκορύφωμα το «3ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» από τις 26 ως τις 29 Απριλίου.

Σημαντική στο μεταξύ μέχρι σήμερα, είναι η ανταπόκριση πλήθους γονέων, εκπαιδευτικών, μαθητών και φοιτητών που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες και τον ελεύθερο χρόνο τους για διάφορες εκδηλώσεις, τους οποίους το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Το «3ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου»

Στη φάση προετοιμασίας βρίσκεται η οργάνωση του «3ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο, μετά τη θετική έκβαση των εκδηλώσεων των δύο προηγούμενων ετών στις οποίες συμμετείχαν χιλιάδες μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και άλλοι επισκέπτες.

Στη διάρκεια και των φετινών εκδηλώσεων, με στόχο την άρτια διοργάνωση, με την υποστήριξη και συνεργασία όλων των συνδιοργανωτών που θα αναφερθούν σύντομα, θα χρειαστεί η ανταπόκριση τόσο των εθελοντών (θα δημιουργηθεί λίστα συμμετεχόντων), που θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες του τετραημέρου, όσο και επαγγελματιών που θα μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα για την κάλυψη των όποιων αναγκών.

Έτσι, όσοι γονείς, μέλη συλλόγων γονέων ή άλλων φορέων που δραστηριοποιούνται στην πόλη, φοιτητές κ.ά. μπορούν και θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά στη διάρκεια του Φεστιβάλ, παρακαλούνται να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματέα του Δ.Σ. κα Έφη Διανέλλου [email protected], αλλά και στο [email protected], αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους, την ιδιότητά τους και στοιχεία επικοινωνίας.

Παράλληλα, εάν υπάρχουν γονείς, εκπρόσωποι συλλόγων, συμπολίτες επαγγελματίες κ.ά. που μπορούν να προσφέρουν χρήσιμα υλικά ή υπηρεσίες για τις δράσεις που θα αναπτυχθούν (όπως σχολικά είδη), δώρα που θα δοθούν, όπως και ασχολούμενοι στη σίτιση (επιχειρήσεις catering, εστίασης, καφέ), διαμονή (ξενοδοχεία κ.λπ.) να επικοινωνήσουν με το mail της Ένωσης ([email protected]) και στον πρόεδρο του Δ.Σ. Ηλία Κουτσερή, στο τηλ. 6944-168991 και στο mail [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου