ΤΟΠΙΚΑ

Στο Αυτόφωρο Βολιώτης που χτύπησε και απείλησε τη σύζυγό του

στο-αυτόφωρο-βολιώτης-που-χτύπησε-και-80918

«Θα με σκοτώσει. Με χτύπησε άσχημα». Στην Αστυνομία προκειμένου να ζητήσει βοήθεια κατέφυγε χθες μία Βολιώτισσα. Η γυναίκα είχε εμφανή σημάδια στο πρόσωπο, τα μάγουλα και τα χείλη. Ο σύζυγός είχε σηκώσει το χέρι του και την είχε χτυπήσει.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 8 το πρωί. Δύο ώρες μετά αστυνομικοί έκαναν «έφοδο» στο σπίτι του ζευγαριού και συλλάμβαναν τον σύζυγο της γυναίκας.

Επρόκειτο για έναν 62χρονο Βολιώτη, για ένα ζευγάρι που σύμφωνα με πληροφορίες μοιράζεται την ίδια στέγη επί χρόνια.

«Με έφερε στο αμήν. Μου έκανε τη ζωή ποδήλατο», φώναζε εκτός ελέγχου ο 62χρονος και τόνιζε ότι «έπρεπε να την είχα χωρίσει».

Σε δευτερόλεπτα οι αστυνομικοί περνούσαν χειροπέδες στον 62χρονο. Ο δράστης κρατήθηκε χθες στα κρατητήρια με εντολή Εισαγγελέα.

Ο 62χρονος κρατήθηκε στα κρατητήρια με εντολή Εισαγγελέα, παρά το γεγονός ότι φέρεται να επικαλέστηκε προβλήματα με την υγεία του, προκειμένου να δικαιολογηθεί για την πράξη του και την εκτός ελέγχου κατάσταση στην οποία περιήλθε.

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και συγκεκριμένα για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος χτύπησε με τα χέρια του τη γυναίκα στο πρόσωπο δύο φορές. Την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την εξύβρισε.

Σε κατάσταση τρόμου η σύζυγος απευθυνόταν λίγο αργότερα στην Αστυνομία προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Ήταν εμφανώς πανικοβλημένη και στο πρόσωπό της είχε εμφανή σημάδια από χτυπήματα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου