ΤΟΠΙΚΑ

Εκπαιδευτικοί από 8 χώρες στον Βόλο

εκπαιδευτικοί-από-8-χώρες-στον-βόλο-85767

Εκπαιδευτικούς από οκτώ χώρες φιλοξένησε το 4ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας, στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus.

Οι φιλοξενούμενοι ενθουσιάστηκαν με τα τοπία, τον καιρό, τη φιλοξενία, τα δώρα που τους χάρισαν, τη ζεστασιά των ανθρώπων και των παιδιών στα σχολεία.

«Από το σχολείο απευθύνονται ευχαριστίες στους γονείς του σχολείου μας που την πρώτη μέρα τους έκαναν το τραπέζι με παραδοσιακά ελληνικά φαγητά, στον Στέφανο Παπαδόπουλο για το παιχνίδι των γρίφων με τα μνημεία των χωρών τους που παίξανε με τα παιδιά, την Αιμιλία Κραβαρίτη και τον Ανδρέα Ζέρβα που τους υποδέχτηκαν με χαμόγελο και ζεστασιά στο δημαρχείο και τους μίλησαν για την ιστορία του δημαρχείου και την Αργώ, τη διευθύντρια του 2ου Ειδικού Βόλου κ. Κατερίνα Ταταριώτου η οποία τους μίλησε για το εκπαιδευτικό σύστημα στα ειδικά σχολεία, τις προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων 2ο και 7ο Ν. Ιωνίας, Καρεγκλά Ελισάβετ και Φωτεινή Χατζή, για τη ξενάγηση στους χώρους των νηπιαγωγείων, τους διευθυντές από το 3ο και 9ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας Τάσο Μουράτογλου, κ. Βαλή Γιώργο και Γιάννη Κοινάκη οι οποίοι τους μίλησαν για τη λειτουργία των δημοτικών σχολείων, και φυσικά για την υπέροχη παρουσίαση των μαθητών τους με χορούς και τα εδέσματα που τους πρόσφεραν, και τον διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς για την ωραία παρουσίαση του σχολείου του στους ξένους και τα δώρα με τα τοπικά προϊόντα.

Χορηγοί ήταν ο κ. Μίλτος Μουστακαλής που προσέφερε τη διανομή και το gala dinner, το σούπερ μάρκετ Αφοι Βασιλόπουλος για τα μπισκότα, η εταιρεία ΕΨΑ για τα αναψυκτικά, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου για τα μήλα που τους πρόσφερε, ο κ. Νίκος Τοκαλής για το βιολογικό τσίπουρο Τοκαλής, ο κ. Μιχάλης Νικολάου για τα χρώματα ώστε να βαφτεί μέρος του σχολείου και το βιβλιοπωλείο Ήλιος για τους φακέλους. Επίσης, έντυπο υλικό για τον Βόλο, τις Σποράδες και τον Μουτζούρη έδωσαν ο ΕΟΤ και η Περιφέρεια Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου