ΤΟΠΙΚΑ

Τιμήθηκαν οι φοιτητές που εισήχθησαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

τιμήθηκαν-οι-φοιτητές-που-εισήχθησαν-113175

Οι Αφέντρες των Αφετών βράβευσαν τους επιτυχόντες των ανωτέρων και ανωτάτων σχολών φοιτητές της περιοχής και τίμησαν σημαντικές φυσιογνωμίες στο πλαίσιο εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής. Σε μια ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική που πάντα ξέρουν να δημιουργούν οι Αφέντρες, και που η συγκίνηση ήταν διάχυτη, η γραμματέας του συλλόγου, Χρυσούλα Θεοδωροπούλου, αναφέρθηκε στη μητέρα της προέδρου Λίτσας Παρισάκη, Μαρία, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν υπάρχει έρωτας πιο αγνός και πιο γλυκός από την αγάπη για τη μητέρα». «Ο,τι είμαι μ’ έκανε η μητέρα μου», μονολογεί δακρυσμένη η πρόεδρος του συλλόγου.

Η προσφορά της Μαρίας Παρισάκη ήταν πολύτιμη στην πορεία και εξέλιξη του Συλλόγου, και αξιόλογη η διάθεση όσων κοσμούν την έκθεση των παραδοσιακών τεχνημάτων: από αντικείμενα μέχρι τα πρόσφατα χειροποίητα κεντήματά της. Στη μνήμη της τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Στη συνέχεια η πρόεδρος καλωσόρισε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην αίθουσα, και αφού βράβευσε τους φοιτητές, τους ευχήθηκε μια λαμπρή σταδιοδρομία, συγχαίροντας τους γονείς για την αξιοθαύμαστη συμπαράσταση στα παιδιά τους.

Τιμητική διάκριση αποδόθηκε στον δήμαρχο Νοτίου Πηλίου, Νίκο Φορτούνα. Η αναφορά της προέδρου Λίτσας Παρισάκη καθήλωσε τους παραβρισκόμενους, αφού τονίστηκαν η αρετή, η αλήθεια, η αγάπη, η δικαιοσύνη, η καλύτερη συμφωνία που μπορεί να υπάρχει με τους ανθρώπους. Ο δήμαρχος συγκινημένος συνεχάρη την πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, και τους προσέφερε ένα αναμνηστικό.

Από τον χώρο της γυναικείας επαγγελματικής δραστηριότητας τιμήθηκε η Ελένη Ηλιοπούλου, σύζυγος του Δημήτρη και μητέρα δύο καταξιωμένων παιδιών, η οποία προσέφερε στους τιμώμενους φοιτητές γλυκά του κουταλιού που η ίδια παρασκευάζει και διαθέτει.

Η εκδήλωση έκλεισε με τα γούρια της χρονιάς που χαρίζει η πρόεδρος σε όλες τις οικογένειες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου