ΤΟΠΙΚΑ

Οι απόστρατοι αξιωματικοί στην υπηρεσία της πατρίδας

οι-απόστρατοι-αξιωματικοί-στην-υπηρε-113943

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας – Παράρτημα Μαγνησίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 300 απόστρατοι αξιωματικοί και μέλη των οικογενειών τους.

Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος του Παραρτήματος Αντισμήναρχος Βύρωνας Καρτσάνας, ο οποίος τόνισε ότι οι αξιωματικοί παραμένουν στην υπηρεσία της πατρίδας.

Ειδικότερα και σε ό,τι αφορά θέματα όπως το «Μακεδονικό» και το Αιγαίο, τόνισε ότι «είμαστε παρών παντού και πάντοτε, χωρίς να διεκδικούμε τίποτε, αλλά ταυτόχρονα χωρίς και να παραχωρούμε οτιδήποτε».

Αναφερόμενος δε, για μία ακόμη φορά, στις αρκετές περικοπές που έχουν υποστεί οι απόστρατοι στις συντάξεις τους, είπε ότι, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για λήψη των αναδρομικών τους.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, ο βουλευτής Μαγνησίας της
Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, και ο αιρετός δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Κοινό σημείο όλων, σύμφωνα με το Παράρτημα, ήταν οι αναφορές στο έργο που προσφέρουν οι Ειδικές Δυνάμεις, τονίζοντας ότι στέκονται δίπλα τόσο στα εν ενεργεία στελέχη όσο και στους απόστρατους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Γρηγόριος Ιγγλέσης, οι πολιτευτές Αθανάσιος Κοκκίνης και Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο Υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας, Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, οι απόστρατοι Σμήναρχοι Ηλίας Σβάρνας και Αντώνιος Δανιηλίδης, Εκπρόσωπος της 32ης ΤΑΞ/ΠΝ και εκπρόσωποι της 1ης ΤΑΞΑΣ και της 111 Π.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου