ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθη ο οδηγός για το τροχαίο με τραυματισμό παιδιού στην Ιωλκού

συνελήφθη-ο-οδηγός-για-το-τροχαίο-με-τρ-152573

Συνελήφθη ο οδηγός που χθες το απόγευμα προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στην οδό Ιωλκού με Αχιλλοπούλου στον Βόλο, στο οποίο με τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, στο πόδι ένα 5χρονο αγοράκι.

Σε έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε ο 40χρονος οδηγός από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του 1,75 μικρογραμμάρια ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα, με επιτρεπόμενο όριο το 0,25.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες γύρω στις 6.15 το απόγευμα το αγοράκι ηλικίας 5 ετών τραυματίστηκε ελαφρά όταν βρισκόταν με τη μητέρα του έξω από μάρκετ στον δρόμο και αυτοκίνητο τον χτύπησε στο πόδι.

Συγκεκριμένα, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δεύτερο Ι.Χ. που ήταν σταθμευμένο, με αποτέλεσμα από τη σφοδρή σύγκρουση το σταθμευμένο αυτοκίνητο να μετακινηθεί προς τα εμπρός και να χτυπήσει το παιδάκι.

Άμεσα κλήθηκε στον τόπο του τροχαίου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο γιατρός του πληρώματος, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσε ότι ο μικρούλης είχε τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά στο πόδι.

Το πλήρωμα τον παρέλαβε και τον διακόμισε στο Αχιλλοπούλειο για προληπτικούς λόγους.

Η προανάκριση για το τροχαίο συνεχίζεται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου