ΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για το Κτηματολόγιο στον Δήμο Ζαγοράς -Μουρεσίου

με-επιτυχία-η-ενημερωτική-εκδήλωση-γι-159457

Μαζική ήταν η ανταπόκριση δημοτών στην πρόκληση της Δημοτικής Αρχής Ζαγοράς – Μουρεσίου να ενημερωθούν υπεύθυνα για τη διαδικασία κτηματογράφησης.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Ενιαίου Δημοτικού Σχολείου Ανηλίου – Αγ. Δημητρίου – Κισσού ήταν ασφυκτικά γεμάτη στη χθεσινή ενημερωτική εκδήλωση με τους δημότες να ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα από εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τμήμα Μαγνησίας).

Με τρόπο σαφή οι ομιλητές παρουσίασαν βήμα – βήμα τη διαδικασία των δηλώσεων ακινήτων και δικαιωμάτων και απάντησαν σε απορίες και ερωτήσεις του κοινού που συνεχάρη την Δημοτική Αρχή για την πρωτοβουλία να τους ενημερώσει υπεύθυνα.

Ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης, τόνισε ότι όπως και στους δασικούς χάρτες, έτσι και στο Κτηματολόγιο η Δημοτική Αρχή αφουγκράζεται τις ανησυχίες που μπορεί να προκαλούν νέες διαδικασίες και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ώστε οι πολίτες να είναι ενήμεροι.

“Η Δημοτική Αρχή, βρίσκεται καθημερινά δίπλα στον κάθε δημότη και ενεργεί άμεσα και αποτελεσματικά. Η ανάδραση που εκδηλώνεται στις πρωτοβουλίες μας, όπως στην εκδήλωση για το Κτηματολόγιο, δικαιώνει την πολιτική μας να παρεμβαίνουμε υπέρ των τοπικών κοινωνιών, στο πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου.

Ευχαριστούμε και δημόσια τόσο το ΤΕΕ Μαγνησίας όσο και τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου για την προθυμία τους να συμμετέχουν στην ενημερωτική εκδήλωση και να διαβεβαιώσουν για συνέχιση της άψογης συνεργασίας μας, κατέληξε ο Δήμαρχος κ. Κουτσάφτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου