ΛΑΡΙΣΑ

Δύο νέα ασθενοφόρα δωρίθηκαν στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας

δύο-νέα-ασθενοφόρα-δωρίθηκαν-στο-εκαβ-160864

Ξεκίνησε η παράδοση ασθενοφόρων στα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ Πανελλαδικά στο πλαίσιο της Δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η παραλαβή των νέων ασθενοφόρων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στην Αθήνα, όπου και παραβρέθηκε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Βασιλική Αυγέρη, η οποία και παρέλαβε τα νέα ασθενοφόρα.

Σημαντική είναι η ενίσχυση της δύναμης ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας με την παραλαβή των 2 νέων κινητών ιατρικών μονάδων (η μία με εξειδικευμένο εξοπλισμό για νεογνά).

Τα οχήματα είναι μέρος της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς το ΕΚΑΒ που αφορά στην προμήθεια 143 υπερσύγχρονων και πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων οχημάτων και την πλήρη συντήρησή τους για 8 χρόνια. Η δωρεά προς το ΕΚΑΒ εντάσσεται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Ενάντια στην Κρίση και πραγματοποιείται επιπλέον της τακτικής κοινωφελούς δράσης του Ιδρύματος.

Συνολικά στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας θα παραδοθούν 17 νέα ασθενοφόρα, ενώ ξεκίνησε η εκπαίδευση των πληρωμάτων πάνω στην τεχνολογία των ιατρικού εξοπλισμού των νέων ασθενοφόρων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου