ΤΟΠΙΚΑ

Θα στηρίξω αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου…

θα-στηρίξω-αυτούς-που-στάθηκαν-δίπλα-μ-486788

Με μία δήλωση που έρχεται λίγα μόλις 24ωρα μετά τη συνάντησή του με τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη ο Δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης επανήλθε χθες αναφορικά με τη στάση που θα τηρήσει στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Η δήλωση του κ. Βούλγαρη είναι σαφής και δεν χωρά παρερμηνείες:

«Από το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπολιτείας θεωρώ υποχρέωσή μου να στηρίξω τους συνεργάτες μου εκείνους που στάθηκαν δίπλα μου στον ωραίο αγώνα που δώσαμε για την πόλη μας που αγαπάμε και όχι εκείνους που πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια της πολιτικής μου απαξίωσης, ανταποδίδοντας έτσι την πολιτική τους «φιλοφρόνηση» στο πρόσωπό μου», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βόλου.

Αναλυτικότερα όλη η δήλωση του Δημάρχου Βόλου έχει ως εξής:

«Στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής κρίνεται το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η δυνατότητα που δίνεται στις τοπικές κοινωνίες, μέσα από ένα νέο θεσμικό πλαίσιο του Καλλικράτη, να πάρουν στα χέρια την τύχη τους.

Η πρόκληση αυτή είναι μεγάλη και το εγχείρημα δύσκολο κάτω από τις σημερινές οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας, με αποτέλεσμα τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα των συμπολιτών μας να δημιουργούν συνθήκες ακόμη και επιβίωσης.

Πιστεύω ότι η ενδυνάμωση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αυτή τη χρονική περίοδο, ανοίγει ένα παράθυρο στην ελπίδα για ανάπτυξη οικονομική και ταυτόχρονα κοινωνική με το παραγόμενο εισόδημα να ενισχύει τις κοινωνικές δομές με κέντρο βάρους τον άνθρωπο.

Εκτιμώ ότι τόσο το πρόγραμμα της Δημοκρατικής Συμπολιτείας όσο και τα στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας που συμμετέχουν σε αυτή, εγγυώνται την εφαρμογή και υλοποίηση αυτής της κοινωνικής πολιτικής.

Από το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπολιτείας θεωρώ υποχρέωσή μου να στηρίξω τους συνεργάτες μου εκείνους που στάθηκαν δίπλα μου στον ωραίο αγώνα που δώσαμε για την πόλη μας που αγαπάμε και όχι εκείνους που πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια της πολιτικής μου απαξίωσης, ανταποδίδοντας έτσι, την πολιτική τους «φιλοφρόνηση» στο πρόσωπό μου.

Είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες μας που έχουν τη δύναμη της ψήφου, γνωρίζουν τα πρόσωπα, το έργο και τις συμπεριφορές τους και τα αξιολογούν».

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου