ΤΟΠΙΚΑ

Πάγωσε η μεταστέγαση του ΕΚΑΒ Βόλου

πάγωσε-η-μεταστέγαση-του-εκαβ-βόλου-486842

Φρένο μπαίνει στη μεταστέγαση ΕΚΑΒ Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κι αυτό εξαιτίας των δημοτικών εκλογών! Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Βόλου, αφού είχαν τη δέσμευση του προέδρου του ΕΚΑΒ πως η υπόθεση θα είχε λήξει το καλοκαίρι κι εν τέλει έλαβαν το πράσινο φως από τις αρχές του Οκτώβρη, ανέμεναν πως η ταλαιπωρία τους θα λάμβανε τέλος στο τέλος του ίδιου μήνα. Ωστόσο οι εκλογές τούς βρήκαν προ τετελεσμένου και ευελπιστούν η ολοκλήρωση της… μετακόμισης να ολοκληρωθεί αμέσως μετά τις εκλογές.

Εδώ και δύο χρόνια περιμένουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Βόλου να βρουν ένα χώρο, ο οποίος να επαρκεί για τις ανάγκες τους, μιας και το κτήριο στην οδό Χαρισιάδου όχι μόνο δεν είναι κατάλληλο, αλλά δεν έχει ούτε και χώρους στάθμευσης, με αποτέλεσμα τα ασθενοφόρα να παρκάρουν επί της οδού Δημητριάδος.

Μετά από πολλές διαμαρτυρίες ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ διαμήνυσε από το Βόλο στις αρχές καλοκαιριού πως μέχρι το τέλος αυτού θα γίνονταν η μεταστέγαση του ΕΚΑΒ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η πρώτη ημερομηνία όμως δεν τηρήθηκε, μιας και εκδηλώθηκαν από τη διοίκηση του ΕΚΑΒ ανησυχίες ως προς το θέμα ασφάλειας, επειδή το Στάδιο αποτελεί την επίσημη έδρα του Ολυμπιακού Βόλου.

Στις 7 Οκτωβρίου όμως δόθηκε το τελικό πράσινο φως για το ΕΚΑΒ και η απόφαση αυτή ικανοποίησε πλήρως τους εργαζομένους, οι οποίοι σχεδόν σε καθημερινή βάση δέχονταν παράπονα από τους καταστηματάρχες στην οδό Δημητριάδος για τη στάθμευση των ασθενοφόρων.

Σύμφωνα όμως με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Βόλου κ. Παναγιώτη Δαριώτη η όλη διαδικασία μετακόμισης πάγωσε γι’ ακόμη μια φορά. Αιτία όπως σημείωσε αποτελούν οι δημοτικές εκλογές.

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο στη μετεγκατάστασή μας. Περιμέναμε το θέμα να έχει λυθεί μέχρι το τέλος καλοκαιριού κι έπειτα μέχρι το τέλος Οκτώβρη και τώρα οι διαδικασίες έχουν σταματήσει κι ευελπιστούμε να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν επιτέλους μετά τις εκλογές», σχολίασε ο κ. Δαριώτης.

Οι εργαζόμενοι περιμένουν με αγωνία την ολοκλήρωση των δημοτικών εκλογών για να δουν επιτέλους την κύρια διεκδίκησή τους να λαμβάνει σάρκα και οστά.

Οι εκτιμήσεις του κ. Δαριώτη θέλουν να ικανοποιείται η μεταφορά αμέσως μετά τη λήξη των εκλογών και πιθανότατα στο τέλος του Νοεμβρίου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου