ΤΟΠΙΚΑ

Ικανοποίηση για τη μεγάλη συγκέντρωση στο Ειρηνοδικείο Βόλου

ικανοποίηση-για-τη-μεγάλη-συγκέντρωσ-165057

«Ελπίδες αντίστασης στην εξαθλίωση που έχουν προγραμματίσει οι διεθνείς και εθνικοί τοκογλύφοι δημιουργεί η μεγάλη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στο Ειρηνοδικείο Βόλου για διαμαρτυρία ενάντια στους πλειστηριασμούς και το πολυνομοσχέδιο», αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) Περιφέρειας Νομού Μαγνησίας.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η δυναμική παρουσία στο Ειρηνοδικείο Βόλου και τα κατά τόπους Ειρηνοδικεία «έκανε τους ταπεινωμένους πολίτες να αναθαρρήσουν και να πιστέψουν και πάλι ότι με την ενότητα του λαού στη βάση, χωρίς καπελώματα και διαχειριστές ταραχών, μπορεί να επιτευχθεί η πολυπόθητη ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος των μνημονίων».

Θετική κρίνει και τη στάση που κράτησε η Αστυνομία, ενώ καταγγέλλει και προειδοποιεί τις «υποχθόνιες επιδιώξεις των δανειστών και του δοσιλογικού πολιτικού προσωπικού, που συνεργούν προκειμένου η χώρα μας να αλλάξει τίτλους ιδιοκτησίας».

Η ΛΑΕ Μαγνησίας

Ανακοίνωση για την κινητοποίηση εξέδωσε και η Λαϊκή Ενότητα Μαγνησίας.
«Η κινητοποίηση ήταν τόσο μαζική που δημιούργησε το αδιαχώρητο σε όλο τον χώρο έξω από τα δικαστήρια του Βόλου. Χάρη λοιπόν στη συμμετοχή των πολιτών, οι συμβολαιογράφοι δεν τόλμησαν να διενεργήσουν τους πλειστηριασμούς (7 τον αριθμό), και έφυγαν έντρομοι από την τεράστια συμμετοχή των πολιτών. Η ενωτική πρωτοβουλία ήρθε ως αποτέλεσμα συνεννόησης μεταξύ των συλλογικοτήτων και δόθηκε η υπόσχεση ότι θα συνεχιστεί μέχρι να σταματήσουν όλοι οι πλειστηριασμοί», αναφέρει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου