ΤΟΠΙΚΑ

«Μοίρασαν» ποινές τα Δικαστήρια του Βόλου

μοίρασαν-ποινές-τα-δικαστήρια-του-β-165618

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δικάστηκε χθες ο 44χρονος Βολιώτης που συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας για άσκοπο πυροβολισμό έξω από τα σπίτι του.

Απολογούμενος στο δικαστήριο ο 44χρονος ζήτησε συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη επειδή γιόρταζε ο ανιψιός του.

Ο 44χρονος κατείχε νόμιμα το κυνηγετικό όπλο που είχε στην κατοχή του. Το δικαστήριο αναγνώρισε την ειλικρινή μεταμέλεια που έδειξε, και τον καταδίκασε σε 30 μέρες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Καταδίκη για απόπειρα κλοπής

Στο μεταξύ, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε προχθές 41χρονο Βολιώτη σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή για απόπειρα κλοπής. Ο 41χρονος είχε προσπαθήσει να αρπάξει από το γραφείο δικαστικής υπαλλήλου το πορτοφόλι της, αλλά δεν τα είχε καταφέρει καθώς είχε γίνει αντιληπτός. Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε απουσία του κατηγορουμένου.

Ποινή για παραβίαση διατροφής

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκρινε προχθές ένοχο Βολιώτη πατέρα τριών παιδιών για παραβίαση υποχρέωσης διατροφής, και του επέβαλε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με τριετή αναστολή. Για το διάστημα από το 2016 έως το 2017 ο κατηγορούμενος όφειλε να καταβάλει στην εν διαστάσει σύζυγό του το ποσό των 7.000 ευρώ για διατροφή, όμως είχε πληρώσει μόνο 2.500 ευρώ. Στο δικαστήριο δεν παρουσιάστηκε για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τα αναβολικά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες από την Ανακρίτρια Βόλου ο 51χρονος Βολιώτης αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συνοδεία αστυνομικών ο 51χρονος οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Βόλου, και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο οικείο αστυνομικό τμήμα και καταβολής εγγυοδοσίας 2.000 ευρώ.

Μετά από «ντου» του Τμήματος Δίωξης στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν εκατοντάδες αναβολικά σκευάσματα, τα οποία ο 51χρονος υποστήριξε ότι τα κατείχε για ιδία χρήση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου