ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-486968

Απορίας άξιο

Το κοντέινερ εναπόθεσης ηλεκτρικών συσκευών για ανακύκλωση μετέφερε πρόσφατα ο δήμος Βόλου στο μηχανοστάσιο του δήμου. Από την μεταφορά δεν θα προέκυπτε πρόβλημα, ωστόσο η συγκεκριμένη τοποθεσία είναι κοντά στην περιοχή όπου διαμένουν οι αθίγγανοι, με αποτέλεσμα για να αποφεύγει το πλιάτσικο ο δήμος να κλειδώνει το κοντέινερ. Ακριβώς όμως για αυτό το λόγο όσοι αφήνουν συσκευές τις αφήνουν απ’ έξω κι έτσι καταλήγουμε στο ίδιο αποτέλεσμα…
Α.Φ.
 
Φιλαναγνωσία
Διαβάζω ότι στο «νέο σχολείο» που οραματίζεται η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας από φέτος κιόλας καθιερώνεται ο θεσμός της φιλαναγνωσίας στα 800 ολοήμερα δημοτικά της επικράτειας, ενός προγράμματος που θα εφαρμόζεται στις δύο πρώτες τάξεις του δημοτικού, με στόχο τη σταδιακή εδραίωση μιας φιλικής σχέσης των μικρών μαθητών με το λογοτεχνικό βιβλίο. Είναι ίσως μια καλή αρχή…
Α.Φ.

Λιμνούλα
Σε μικρή λιμνούλα είχε μετατραπεί χθες από το πρωί ο δρόμος μπροστά από το τένις και το ΕΑΚ στη Νέα Δημητριάδα. Από τι, άγνωστο, πάντως μέχρι και το βράδυ το νερό δεν είχε φύγει.
Α.Φ.
 
Μόνος του…
Δεν άντεξε ο κύριος της φωτογραφίας να περιμένει συνεργεία να φτιάξουν το πεζοδρόμιο και το δέντρο και πήρε τα δικά του εργαλεία για να αποκαταστήσει τη ζημιά. Και μάλιστα δεν θα στείλει καν το λογαριασμό στους υπευθύνους. Τα κερνάει ο ίδιος!
Δ.Π
 
Ξεκίνησαν
Δεν πέρασαν λίγες ημέρες και το 4ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας τελεί πάλι υπό κατάληψη. Τα αιτήματα τα ίδια και αφορούν στην καλύτερη διαβίωση των μαθητών και εκπαιδευτικών στο σχολείο.
Δ.Π
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου