ΤΟΠΙΚΑ

Σε ρυθμούς εκλογών ο Δήμος Βόλου

σε-ρυθμούς-εκλογών-ο-δήμος-βόλου-487138

Στους ρυθμούς των εκλογών της Κυριακής κινούνται τις τελευταίες μέρες οι περισσότεροι υπάλληλοι του Δήμου Βόλου που ετοιμάζουν όλο το απαραίτητο εκλογικό υλικό που μεθαύριο αργά το βράδυ θα παραδίδεται στους δικαστικούς αντιπροσώπους, ενώ όσοι δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν το παραλάβουν από το Δημαρχείο την Παρασκευή θα πρέπει να το παραλάβουν την επόμενη μέρα, Σάββατο, μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι στα εκλογικά τμήματα που έχουν διοριστεί από το Πρωτοδικείο, όπου θα το μεταφέρουν τα ειδικά συνεργεία του Δήμου που θα εργαστούν ειδικά για το σκοπό αυτό από νωρίς το πρωί.

Συνολικά περισσότεροι από 300 υπάλληλοι του Δήμου Βόλου θα κινητοποιηθούν στην εκλογική διαδικασία, τόσο κατά την πρώτη, όσο και κατά τη δεύτερη Κυριακή και για τη διεξαγωγή της ομαλής εκλογικής διαδικασίας στα 132 συνολικά εκλογικά τμήματα που θα λειτουργήσουν στο Δήμο Βόλου.
Εξάλλου από σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Κυριακή ισχύει ειδικό ωράριο για την υπηρεσία του Δημοτολογίου. Πιο συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη η υπηρεσία θα λειτουργεί πέραν του κανονικού ωραρίου και πιο συγκεκριμένα από τις 3 ως τις 9 το βράδυ. Την Παρασκευή το Δημοτολόγιο θα είναι ανοικτό μέχρι τις 11 το βράδυ, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή το Δημοτολόγιο θα παραμείνει ανοικτό από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου