ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα Νίκης από τον Μ. Πατσιαντά

μήνυμα-νίκης-από-τον-μ-πατσιαντά-489801

Εδραιώνεται καθημερινά η πεποίθηση ότι οι πολίτες του νέου και διευρυμένου Δήμου Βόλου θα στείλουν ηχηρό μήνυμα αντίστασης και νίκης των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμενων, χωρίς εκπτώσεις σε θέματα διαφάνειας, χρηστής διαχείρισης των δημοτικών υποθέσεων και χωρίς παρασκηνιακές συναλλαγές που προσβάλλουν τους πολίτες.

Το μήνυμα αυτό μεταφέρουν καθημερινά οι φίλοι και συνεργάτες του Μαργαρίτη Πατσιαντά λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, οι οποίοι γίνονται αποδέκτες της επιδοκιμασίας που συναντούν από όλους τους πολίτες και απ΄ όλους τους πολιτικούς χώρους. Από την παραδοσιακή Αριστερά μέχρι τις παρυφές της συντηρητικής παράταξης. Πολίτες που καθημερινά σε αυτή την κρίσιμη για την πόλη και τη χώρα συγκυρία εμπιστεύονται τις αυτοδιοικητικές κινήσεις του Βόλου και της Νέας Ιωνίας. Πολίτες που επιδοκιμάζουν τον προγραμματικό λόγο που είχαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς στο Δήμο Βόλου και οι Γιάννης Μολοχίδης και Μάκης Μπαλλής στη Νέα Ιωνία.

Δεν εφησυχάζουμε, σχολίασε ο υπ. Δήμαρχος Βόλου Μαργ. Πατσιαντάς που γίνεται αποδέκτης των μηνυμάτων που παίρνει από τους συνεργάτες του, πληροφορούμενος την παρρησία με την οποία σημαντικά στελέχη της Κεντροαριστεράς συστρατεύονται καθημερινά στις γραμμές του συνδυασμού, καθώς τάσσονται ανοικτά με δημόσιες δηλώσεις τους ακόμη και σε τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ υπέρ του συνδυασμού «Δρόμοι Συνεργασίας», υπερβαίνοντας τις διαχωριστικές γραμμές του δικομματισμού και τα εκβιαστικά διλλήματα, προτάσσοντας την προσωπική τους αξιοπρέπεια από το στενό κομματικό και προσωπικό συμφέρον. Τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία προχωράμε για την τελική νίκη με το ίδιο τρίπτυχο. ΥΠΕΥΘΥΝΑ – ΔΥΝΑΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ. Τώρα Μπορούμε, διαμηνύει προς όλους ο υπ. Δήμαρχος Βόλου.

Σήμερα το Σχέδιο Προγράμματος

Τις επεξεργασμένες θέσεις του συνδυασμού εξάλλου που εξειδικεύτηκαν από φίλους και στελέχη του συνδυασμού του Μαργαρίτη Πατσιαντά θα παρουσιαστούν σήμερα σε εκδήλωση – συνέντευξη που θα γίνει στις 7.30 το βράδυ στο Δημαρχείο του Βόλου. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στους πολίτες του Βόλου, που μπορούν να παραβρεθούν και να συμβάλουν και οι ίδιοι στην τελική διαμόρφωση των θέσεων του συνδυασμού σε μία πρωτόγνωρη διαδικασία άμεσης δημοκρατίας, όπου ο πολίτης πρέπει να έχει ρόλο και λόγο στις αποφάσεις που τον αφορούν και όχι ουραγός για όλα όσα γίνονται και αφορούν στην καθημερινή ποιότητα της ζωής του στη γειτονιά και την πόλη του.

Περιοδείες

Εξάλλου συνεχίστηκαν και χθες πρωί και απόγευμα οι περιοδείες του συνδυασμού και του υπ. Δημάρχου Βόλου. Το πρωί ο Μαργ. Πατσιαντάς, συνοδευόμενος από τους Γιαν. Μολοχίδη, Μάκη Μπαλλή, Π. Κοκτσίδη κα Λευτ. Σπανομήτρο, περιόδευσε στα ΚΑΠΗ και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Νέας Ιωνίας, ενώ το απόγευμα συνοδευόμενος από τη Διαλεχτή Τσιτούμη, τον Γ. Κατσαλή, τον Κ. Λαγό, τον Ν. Μανιάρα, τον Γ. Μολοχίδη και τον Παν. Κοκτσίδη περιόδευσαν στην περιοχή από το Στρατόπεδο Γεωργούλα μέχρι την οδό Εθνικών Αγώνων.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου