ΤΟΠΙΚΑ

Προβάδισμα Μπασδάνη στο Επιμελητήριο [συνεχής ενημέρωση]

προβάδισμα-μπασδάνη-στο-επιμελητήρι-200011

Προβάδισμα του συνδυασμού “Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα” με επικεφαλής τον Αριστοτέλη Μπασδάνη καταγράφεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από την ως τώρα καταμέτρηση των ψήφων.

Δεύτερος έρχεται ο συνδυασμός “Μαγνησία 2025” με επικεφαλής τον Τρύφωνα Πλαστάρα και τρίτος ο συνδυασμός “Επιχειρώ, Μεταφέρω, Αναπτύσσω” με επικεφαλής τον Σπύρο Κοπάλη.

Αυτήν την ώρα γίνεται η καταμέτρηση των ψήφων στο τελευταίο Τμήμα, το Τουριστικό και αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν τις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και στο Τμήμα Μεταποίησης, ο συνδυασμός του Αρ. Μπασδάνη έλαβε 1.347 ψήφους, ο συνδυασμός του Τρ. Πλαστάρα 1.070 ψήφους και ο συνδυασμός του Σπ. Κοπάλη 146 ψήφους.

Σύμφωνα με τις ως τώρα εκτιμήσεις ο συνδυασμός του κ. Μπασδάνη καταλαμβάνει 16 έδρες, ο συνδυασμός του κ. Πλαστάρα 12 και ο συνδυασμός του κ. Κοπάλη 1, ενώ μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης θα γίνει κατανομή και των “υπολοίπων” για να διαμορφωθεί ο τελικός αριθμός των εδρών που θα καταλάβει ο κάθε συνδυασμός στη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Τα αποτελέσματα στη Σκιάθο

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Σκιάθο ψήφισαν 237 μέλη του Επιμελητηρίου. Από την καταμέτρηση προέκυψε ότι το Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα, επικεφαλής του οποίου είναι ο Αριστοτέλης Μπασδάνης, έλαβε 166 ψήφους, η «Μαγνησία 2025», επικεφαλής της οποίας είναι ο Τρύφων Πλαστάρας έλαβε 68 ψήφους, ενώ ο συνδυασμός «Επιχειρώ Μεταφέρω Αναπτύσσω» έλαβε 0 ψήφους. Ακόμη, βρέθηκε ένα άκυρο ψηφοδέλτιο και ένα λευκό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου