ΤΟΠΙΚΑ

«Η Ζέττα Μακρή θα είναι η επόμενη δήμαρχος Βόλου»

η-ζέττα-μακρή-θα-είναι-η-επόμενη-δήμαρ-489811

Στο εκλογικό κέντρο της υποψήφιας Δημάρχου Βόλου Ζέττας Μακρή, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δημητριάδος με Γαμβέτα, βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Ο κύριος Σαμαράς ευχήθηκε στην κυρία Μακρή καλή επιτυχία στον αγώνα της, δηλώνοντας ότι είναι βέβαιος για τη νίκη της, αφού η Ζέττα Μακρή έχει αποδείξει τις πολιτικές της ικανότητες και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την θέση του Δημάρχου Βόλου. Θα είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Δήμο Βόλου να έχει δήμαρχο μία πολιτικό σαν την Ζέττα Μακρή, η οποία γνωρίζει τα τοπικά προβλήματα και είναι ικανή να προσφέρει λύσεις και προοπτική στην πόλη του Βόλου, είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε τους πολίτες του Βόλου να υπερψηφίσουν την κυρία Μακρή και τον συνδυασμό ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, γιατί είναι η μόνη εγγύηση για την δημιουργία ενός σύγχρονου μεγάλου Δήμου και παράλληλα τόνισε ότι με την ψήφο τους στις 7 Νοεμβρίου οι πολίτες πρέπει να στείλουν ισχυρό καταδικαστικό μήνυμα στην κυβέρνηση για τα σκληρά οικονομικά μέτρα που έχει επιβάλει, μέτρα που οδηγούν στην φτώχεια, την ανεργία, την ανέχεια. Η κυρία Μακρή ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την παρουσία του στο Βόλο και στο εκλογικό της κέντρο, που σηματοδοτεί την πλήρη εμπιστοσύνη στην υποψηφιότητά της. «Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να με επιλέξετε για την θέση της επικεφαλής του αυτοδιοικητικού συνδυασμού ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε το όραμά μου για το Δήμο Βόλου να γίνει πραγματικότητα. Η πόλη μας θα γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη», είπε μεταξύ άλλων η Ζέττα Μακρή.

Περιοδεία σε Νέα Αγχίαλο, Αϊδίνι και Μικροθήβες

Στο μεταξύ η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Ζέττα Μακρή περιόδευσε στις περιοχές της Νέας Αγχιάλου, των Μικροθηβών και του Αϊδινίου. Στη Νέα Αγχίαλο η κυρία Μακρή περπάτησε στους δρόμους της αγοράς και συνομίλησε με τους πολίτες, οι οποίοι της εξέφρασαν την αγωνία τους για την κρίση που έχει επέλθει εξαιτίας των σκληρών οικονομικών μέτρων που έχει επιβάλει η κυβέρνηση. Στη Ζέττα Μακρή εξάλλου οι κάτοικοι του Αίδινίου την υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, ενώ ανάλογη υποδοχή τής επεφύλαξαν και οι κάτοικοι των Μικροθηβών. Τόσο στην Νέα Αγχίαλο, όσο και στις Μικροθήβες και το Αϊδίνι, οι ντόπιοι μοιράστηκαν με την Ζέττα Μακρή την αγωνία τους για την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης, αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα υπαχθούν σε έναν τόσο μεγάλο Δήμο. Η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου τους διαβεβαίωσε ότι στόχος της είναι να αναπτυχθούν ισόρροπα όλες οι περιοχές του Δήμου Βόλου. Με ευαισθησία και σοβαρότητα θα είμαστε παρόντες σε κάθε γωνιά του. Αυτό για μένα είναι δέσμευση» δήλωσε η κυρία Μακρή.

Σήμερα Παρασκευή η κα Μακρή θα επισκεφτεί την περιοχή της Δράκειας στις 7 το απόγευμα και θα ακολουθήσει κεντρική της ομιλία στην Αγριά στις 9 το βράδυ (Ξενοδοχείο Valis).

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου