ΤΟΠΙΚΑ

Μέχρι και κουφάρι σκύλου σε αγωγό αποχέτευσης στην Α΄ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου

μέχρι-και-κουφάρι-σκύλου-σε-αγωγό-αποχ-222742

Μέχρι και κουφάρι νεκρού σκύλου βρήκαν στον αγωγό αποχέτευσης στην Α΄ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ, όταν χθες το πρωί κλήθηκαν για να αντιμετωπίσουν πρόβλημα υπερχείλισης, που είχε ως αποτέλεσμα αστικά λύματα να διαρρεύσουν στην περιοχή που καλύφθηκε από δυσοσμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ, ο συγκεκριμένος αγωγός εξυπηρετεί τις βιομηχανικές περιοχές. Ξεκινά από τη Β’ ΒΙ.ΠΕ., περνά από την Α’ ΒΙ.ΠΕ. και καταλήγει στον Βιολογικό. «Πρόκειται για ξεχωριστό δίκτυο που εξυπηρετεί τις βιομηχανίες», ανέφερε στέλεχος των συνεργείων, που χθες, κατά την απορρόφηση για να ξεφρακάρει ο αγωγός, έβγαλε μέχρι και κουφάρι σκύλου.

«Λίπη, πατσαβούρια, φελιζόλ, μέχρι και μπετόν βρήκαμε στον αγωγό αποχέτευσης που θυμίζει περισσότερο… χωματερή. Είναι θέμα κακής χρήσης του δικτύου», έλεγε το ίδιο στέλεχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα θα χρειαστεί μέρες για να αποκατασταθεί. Ο αγωγός είναι βουλωμένος και οι εργασίες γίνονται τμηματικά για να μην υπάρξει πρόβλημα.

Χθες το πρωί, στους δρόμους στη βιομηχανική υπήρχαν λύματα και η δυσοσμία ήταν αφόρητη.

Πριν τη ΔΕΥΑΜΒ είχε κληθεί και η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, που διαπίστωσε ότι πρόκειται για βλάβη εξαιτίας του βουλωμένου αγωγού.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου