ΤΟΠΙΚΑ

Πολιτική εξόρμηση της Ο.Π. Θεσσαλίας της ΚΝΕ

πολιτική-εξόρμηση-της-ο-π-θεσσαλίας-τη-226604

Πλατιά πολιτική εξόρμηση με υλικά του Κόμματος, της ΚΝΕ και με τον Οδηγητή, στους χώρους νεολαίας πραγματοποιεί αυτές τις μέρες η Ο.Π. Θεσσαλίας της ΚΝΕ. Ανοίγοντας τη συζήτηση με τη νεολαία για τα συμπεράσματα από τον κόκκινο Οκτώβρη του ΄17 που συγκλόνισε τον κόσμο και πως αυτά βοηθούν την οργάνωση της πάλης σήμερα.

Στα πλαίσια αυτής της παρέμβασης, το Σάββατο 18/11 στο Πολυτεχνείο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο αναπτύχθηκε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν η Τ.Ο Μαγνησίας και η Τ.Ο ΑΕΙ Βόλου της ΚΝΕ.

Η εκδήλωση περιλάμβανε παρουσίαση εργασίας μαθητών για το διαστημικό πρόγραμμα της ΕΣΣΔ και έπειτα συζήτηση με τον Αχιλλέα Σίμο μέλος του Κ.Σ της ΚΝΕ και γραμματέα του Σ.Π. Θεσσαλίας της ΚΝΕ. Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχόλησαν τους μαθητές και τους φοιτητές που παραβρέθηκαν, ήταν το αν είναι σήμερα επίκαιρος ο Σοσιαλισμός, ποιά είναι τα συμπεράσματα της Οκτωβριανής Επανάστασης, αλλά και αν υπήρχε ελευθερία στην ΕΣΣΔ.

“Η πλούσια συζήτηση βοήθησε να συμπυκνωθούν τα συμπεράσματα που χρειάζεται να κρατήσουν οι νέοι Κομμουνιστές για τη δράση τους σήμερα και κατέληξε ότι η πραγματική επιλογή ελευθερίας μέσα στα πλαίσια αυτού του σάπιου συστήματος είναι η απόφαση να οργανωθεί ένας νέος σήμερα στην ΚΝΕ”, επισημαίνεται από την Ο.Π. Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Στον χώρο λειτούργησε βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής, καθώς και έκθεση για το διαστημικό της πρόγραμμα.

Με πολύμορφες πρωτοβουλίες θα συνεχιστεί το πρόγραμμα της εξόρμησης τις επόμενες μέρες, με περιοδείες, αφισοκολλήσεις και ταμπλό σε χώρους, βιβλιοπωλεία της σύγχρονης εποχής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ αλλά και αντίστοιχες εκδηλώσεις στις υπόλοιπες πόλεις της Θεσσαλίας:

-Σάββατο 25/11 οι Τ.Ο. Λάρισας της ΚΝΕ οργανώνουν εκδήλωση στις 7.00 μ.μ. στον Μύλο του Παππά με ομιλητή τον Άρη Ευαγγελίδη, μέλος του Γραφείου Κ.Σ. της ΚΝΕ.

-Κυριακή 26/11 η Τ.Ο. Τρικάλων της ΚΝΕ οργανώνει εκδήλωση στις 12.00 πμ στη «Σουίτα ArtCafé» με ομιλητή τον Άρη Ευαγγελίδη, μέλος του Γραφείου Κ.Σ. της ΚΝΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου