ΤΟΠΙΚΑ

Ξένοι τουριστικοί πράκτορες σε Βόλο και Πήλιο

ξένοι-τουριστικοί-πράκτορες-σε-βόλο-κ-226939

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του προορισμού Βόλος – Πήλιο στην τουριστική έκθεση Philoxenia στην Θεσσαλονίκη που έλαβε χώρα από τις 10-12 Νοεμβρίου 2017. Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας συμμετείχε στο stand του Δήμου Βόλου με συνεκθέτη τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και την υποστήριξη του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και συγκεκριμένα το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικα κεράσματα από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας ενώ ακολούθησε μουσική εκδήλωση υπό τους ήχους κρουστών των Caracatu. Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον κ. Καρακατσάνη για τη προσφορά των γλυκών καθώς και τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» για την προσφορά των ποτών. Επίσης, το ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη για την άψογη φιλοξενία του.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, επαγγελματίες της περιοχής της Μαγνησίας πραγματοποίησαν B2B ραντεβού με τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού, κάποιοι εκ των οποίων συμμετείχαν σε τετραήμερο ταξίδι εξοικείωσης στη Μαγνησία τις επόμενες ημέρες.

Στο fam trip συμμετείχαν 8 τουριστικοί πράκτορες από χώρες της Ευρώπης, οι οποίες αποτελούν αγορές-στόχους για τον τουρισμό της Μαγνησίας. Κατά την πρώτη μέρα επίσκεψης τους στην περιοχή επισκέφθηκαν τη Νέα Αγχίαλο, το Βόλο αλλά και τα χωριά της Μακρινίτσας και της Πορταριάς, όπου διανυκτέρευσαν. Σε γεύμα που δόθηκε από τον Δήμο Βόλου παρέστησε και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βόλου, κα. Ιωάννα Ζωμένου.

Την επόμενη μέρα αναχώρησαν για Χάνια, επισκέφθηκαν την Ζαγορά και το Χορευτό, ενώ κατά τις μεσημεριανές ώρες ακολούθησαν τον δρόμο για Άγιο Ιωάννη, Νταμούχαρη και Τσαγκαράδα. Η τρίτη μέρα περιελάμβανε το Νότιο Πήλιο με στάσεις στην Άφησσο, τις Μηλιές, την Βυζίτσα και τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, με διανυκτέρευση στην Αγριά. Οι hosted buyers αποτυπώνοντας στο μυαλό τους όλες τις πλευρές του Πηλίου, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου