ΤΟΠΙΚΑ

Η Μ. Χρυσοβελώνη για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

η-μ-χρυσοβελώνη-για-την-ημέρα-των-ενόπλ-227305

Σε δήλωσή της η γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας των Eνόπλων Δυνάμεων, αναφέρει: «H 21η Νοεμβρίου, ημέρα εορτασμού για την οικογένεια του Ελληνικού Στρατού, βρίσκει τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους, με ακμαίο ηθικό και υψηλό φρόνημα, εμπεδώνοντας στην κοινωνία το συλλογικό αίσθημα της ασφάλειας.

Απερίσπαστοι στην Εθνική τους αποστολή για την δημιουργία ενός περιβάλλοντος ασφάλειας, σταθερότητας και ειρήνης, επιτελούν το διαχρονικό χρέος τους απέναντι στην μακραίωνη ιστορία της πατρίδας μας.

Με τη Θεοτόκο προστάτιδα και ¨Υπέρμαχο Στρατηγό¨ πιστοποιείται η αδιάσπαστη σχέση του Ελληνισμού με τον Χριστιανισμό, σχέση που χαρακτηρίζει διαχρονικά την Ελληνική πολιτεία.

Εκφράζω την εκτίμηση και τον σεβασμό μου σε όλες τις γυναίκες και τους άντρες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, σε όλους τους στρατευμένους νέους, μα πάνω απ’ όλα σ’ αυτούς που θυσιάστηκαν εν ώρα καθήκοντος, τιμώντας τον όρκο τους και υμνώντας την πατρίδα τους. Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου