ΤΟΠΙΚΑ

Στηρίζουν το έργο της Unicef για την κατασκευή εγκατάστασης πόσιμου νερού στην Αφρική

στηρίζουν-το-έργο-της-unicef-για-την-κατασκε-227529

Ενθερμοι υποστηρικτές στον αγώνα ζωής της Unicef είναι το έμψυχο δυναμικό του Gym Way, που πρωτοστατεί στην καμπάνια «Workout for Water – Charity Fitness Event» απευθύνοντας κάλεσμα ευαισθητοποίησης στους Βολιώτες. Στο πλαίσιο αυτό το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ανοίγει διάπλατα τις πύλες του στο κοινό το νέο πολυδύναμο κέντρο Gym Way στο λιμάνι του Βόλου, προσφέροντας εντελώς δωρεάν μια ημέρα γεμάτη άσκηση, ευεξία, ενθουσιασμό, με τη μοναδική ενέργεια του GYM WAY Team.

«Προσφέρουμε ένα open day σε όλους, για να στηρίξουμε τη μεγάλη προσπάθεια της LES MILLS και της UNICEF, με στόχο να συγκεντρώσουμε τα 357 ευρώ που χρειάζονται για την κατασκευή μιας εγκατάστασης – βρύσης. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσουμε να παράσχουμε πόσιμο νερό σε περιοχές της νότιας Αφρικής, όπου δεν υπάρχει» υπογραμμίζει η Αλκηστις – Ελένη Κοσμά.

Ολο το προσωπικό των γυμναστηρίων Gym Way θα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, προκειμένου να γυμναστούν όλοι δωρεάν για μία ημέρα. Το πρόγραμμα της συγκεκριμένης ημέρας θα περιλαμβάνει πρόγραμμα ενδυνάμωσης για άτομα με μυοσκελετικές δυσκολίες, pilates, gym for kids (4-8 ετών), indoor cycling, body pump, grit,trx, yoga, zumba, cross training και ελεύθερη πρόσβαση σε μηχανήματα δύναμης και αερόβια.

Για την επίτευξη του στόχου ζωής είναι αναγκαία «η πολύτιμη βοήθεια και δωρεά σας, ώστε να αλλάξουμε τις ζωές ανθρώπων που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε τεράστια ανάγκη» υπογραμμίζει η ομάδα του GYM WAY.

Οσοι επιθυμούν να στηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια, μπορούν να καταθέσουν τη δωρεά τους στην πλατφόρμα https://movetheworld.live/gr/17-2185?v=20171110124206&justEdited=true

Λίγες ώρες πριν κλείσουν οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες για τις δωρεές για τη UNICEF, το Gym Way δίνει το «παρών» στη μεγάλη προσπάθεια, προσφέροντας γενναιόδωρα μία μέρα γεμάτη fitness με πολλά ομαδικά προγράμματα της Les Mills και όχι μόνο.

Προσφέρουν ελπίδα

Το Gym Way ανταποκρίθηκε με πολύ μεγάλη ευαισθησία στο κάλεσμα της LES MILLS, της παγκόσμιας εταιρείας που εκπαιδεύει γυμναστές και συνεργάζεται με την UNICEF, για να προσφέρει ζωή και ελπίδα σε εκατομμύρια ανθρώπους οι οποίοι ζουν στην Αφρική και στερούνται το αυτονόητο, το πόσιμο νερό.

Οπως υπολογίζεται, 2,1 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό. Γι’ αυτό τον λόγο, το Gym Way προωθεί ενεργά τη δράση «Workout for Water» που έχει ως σκοπό τη στήριξη της UNICEF και τη δημιουργία εγκαταστάσεων που θα προμηθεύουν καθαρό νερό και θα χαρίσουν ζωή στους ανθρώπους της Ανατολικής Αφρικής. «Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε τα 414 δολάρια που χρειάζονται για την κατασκευή μιας τέτοιας εγκατάστασης – βρύσης. Χρειαζόμαστε την πολύτιμη βοήθεια και δωρεά σας, ώστε να αλλάξουμε τις ζωές ανθρώπων σε τεράστια ανάγκη» υπογραμμίζουν οι υποστηρικτές της μεγάλης καμπάνιας «Γυμνάσου για τη ζωή».

Κοντά στον άνθρωπο

Τα γυμναστήρια Gym Way έχουν κατ’ επανάληψη πρωτοστατήσει σε δεκάδες κοινωνικές πρωτοβουλίες, για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Ο Απόστολος Κοσμάς, η σύζυγός του Βάσω και οι δύο κόρες τους Κρυσταλλία και Αλκηστις – Ελένη, εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία τις κοινωνικές τους ευαισθησίες, οι οποίες διακρίνουν παράλληλα και τους συνεργάτες τους.

Η ανταπόκριση σε κάθε κοινωνική πρωτοβουλία και δράση είναι άμεση και αποτελεσματική και το έμψυχο δυναμικό του Gym Way βάζει την σφραγίδα ευαισθησίας μιας δεμένης ομάδας, που προσφέρει πάντα για το κοινό καλό. Η συμμετοχή στη μεγάλη καμπάνια της LES MILLS και της UNICEF, προσθέτει έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της κοινωνικής αλληλεγγύης. Χορηγός επικοινωνίας της καμπάνιας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Πρόγραμμα του open day

Το πρόγραμμα της 2ας Δεκεμβρίου περιλαμβάνει, συγκεκριμένα, τα εξής: 10.00-10.45 πρόγραμμα ενδυνάμωσης για άτομα με μυοσκελετικές δυσκολίες με τους γυμναστές Απόστολο Κοσμά – Ντίνα Δήμητρα, 11.00 – 12.00 pilates με τις Κρυσταλλία Κοσμά – Στέλλα Μπέμπη, 11.00 -12.00 gym for kids (4 – 8 ετών) με τις Τατιάνα Τετζεράκη – Αλεξάνδρα Σιάκα, 12.00 – 13.00 indoor cycling με τον Βαγγέλη Κουλουρίζο, 12.00 – 13.00 body pump με τους Κρυσταλλία Κοσμά – Νικόλαο Γιαννιό, 13.00 -14.00 trx με τους Νικόλαο Μπράνο – Βασίλη Τσιούκη, 14.00 – 15.00 GRIT (strength+plyo) με τους Κρυσταλλία Κοσμά, Βασίλη Τσιούκη, Θάλεια Κούκου, Τατιάνα Τεντζεράκη, 14.00 -15.00 τραμπολίνο με τη Λία Κουτσιανούλη, 15.00 -16.00 yoga με τους Γιάννη Θειακούλη – Μαρία Πράντζου, 16.00 – 17.00 zumba με τους Νικολέττα Πολυκανδριώτη – Λουΐζα Τζιαφά, 17.00 – 18.00 latin με την Νικολέττα Πολυκανδριώτη και 17.00 -18.00 cross με τους Στελλίνα Ασλάνη – Αγγελο Δανιηλίδη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου