ΤΟΠΙΚΑ

Το τρενάκι του Πηλίου στην καμπάνια του Jumbo

το-τρενάκι-του-πηλίου-στην-καμπάνια-το-227700

Το θρυλικό τρενάκι του Πηλίου μεταφέρει τα παιδιά σε μια μαγική διαδρομή με προορισμό τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με το πλάνο της εορταστικής διαφημιστικής καμπάνιας των Jumbo, που θα γυριστεί στην περιοχή μας. Είκοσι πέντε παιδιά, ηλικίας 8 έως 13 ετών, μαθητές σχολών χορού από το Βόλο, συμμετέχουν στα γυρίσματα, που θα πραγματοποιηθούν στη διαδρομή προς Μηλιές, με φόντο το τοπίο και την προσμονή της μεγάλης γιορτής.

Το σενάριο του διαφημιστικού είναι εμπνευσμένο από την ταινία «Πόλαρ εξπρές» και πλαισιώνεται από τη μουσική της ταινίας, στην οποία έχουν προσαρμοστεί ελληνικοί στίχοι.

Η μεγάλη πέτρινη γέφυρα και οι ομορφιές του Πηλίου θα συνθέσουν ένα σκηνικό μαγείας για το «Πόλαρ εξπρές», που σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα, με το τρενάκι του Πηλίου να φοράει τα γιορτινά του, καθώς ακολουθεί ανάλογη διαδρομή.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια της εβδομάδας, με τη συνδρομή πολυμελούς συνεργείου, ενώ όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Πολύκαρπος Ζαλώνης, πρόεδρος της διαφημιστικής εταιρίας με την οποία συνεργάζεται η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων «θα υπάρχει διαφορετική κόπια για κάθε μέρα, γιατί μέσα από την ταινία θα βλέπουμε με διαφορετικό τρόπο πόσες μέρες απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα».

Ο ιδιοκτήτης της μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας κατάγεται από το Βόλο, με οικογενειακές ρίζες από τον Αγιο Λαυρέντιο, τον Ανω Βόλο και τη Μικρά Ασία, ενώ τονίζει ότι η επιλογή του Πηλίου και του «μουτζούρη» για την συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια, εκπορεύεται από τους δεσμούς αίματος, αλλά και τη βαθιά αγάπη που τον συνδέουν με την περιοχή μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου