ΤΟΠΙΚΑ

Το πρώτο PLAY ΟΠΑΠ στη Ν. Ιωνία

το-πρώτο-play-οπαπ-στη-ν-ιωνία-227806

Με πολλές ευχές για καλή τύχη στους παίκτες του, εγκαινιάστηκε η επίσημη λειτουργία του πρώτου πιστοποιημένου PLAY OΠΑΠ στη Νέα Ιωνία, που διαθέτει 25 σύγχρονα παιγνιομηχανήματα (VLTs) για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών (φρουτάκια), στην οδό Μυτιλήνης 44 (έναντι ΜΕΤΚΑ). Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν προχθές παρουσία πλήθος κόσμου ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους σε δεκάδες παιχνίδια, απολαμβάνοντας την μοναδική (τύπου καζίνο) εμπειρία παιχνιδιού.

Η λειτουργία του βρίσκεται υπό την εποπτεία της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, η οποία, ως αρμόδια ρυθμιστική αρχή, πιστοποιεί όλα τα καταστήματα VLTs, τα παιγνιομηχανήματα που έχουν εγκατασταθεί σε κάθε χώρο, τα παιχνίδια που προσφέρονται, το κεντρικό πληροφοριακό σύστημα που ελέγχει και παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τα 35.000 παιγνιομηχανήματα, καθώς και τον υπεύθυνο λειτουργίας/διαχείρισης.

Δικαίωμα εισόδου στο PLAY OΠΑΠ, έχουν άτομα άνω των 21 ετών. Με την αστυνομική ταυτότητα και τη συμπλήρωση αίτησης, ο παίκτης λαμβάνει Ατομική Κάρτα Παίκτη με PIN. Το ελάχιστο στοίχημα ανά παιχνίδι ποικίλει ανάλογα με το παιχνίδι και τον κατασκευαστή.

Ωστόσο, με βάση τον κανονισμό λειτουργίας δεν μπορεί το ελάχιστο στοίχημα να είναι μικρότερο από 0,10 ευρώ και το μέγιστο μεγαλύτερο από 2,00 ευρώ…

Κάθε παιγνιομηχάνημα έχει περισσότερα από ένα παιχνίδια, κατά μέσο όρο 4. Όλα τα παιχνίδια έχουν διάφορα εικονίδια, από τα οποία πρέπει να συγκεντρώσεις όμοια για να κερδίσεις: σταφύλια, λεμόνια, πορτοκάλια, κεράσια, επτάρια, jokers, κλόουν, δολάρια, ευρώ, αμαζόνες, αρχαίους, τον Σπάρτακο, τον Δία τον ίδιο! Όλα είναι, πάντως, πάνω-κάτω της ίδιας φιλοσοφίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ήδη με το ξεκίνημα της λειτουργίας έχει μοιράσει αρκετά κέρδη στους παίκτες για να ψυχαγωγηθούν και να κερδίσουν.

Μέχρι στιγμής ο ΟΠΑΠ επιστρέφει μέχρι και 96% των χρημάτων που διατίθενται για την ψυχαγωγία των ανθρώπων που παίζουν με αποτέλεσμα υψηλά κέρδη κατά κανόνα.

Ο χώρος που στεγάζεται το PLAY OΠΑΠ είναι σύγχρονος και μοντέρνος, προσαρμοσμένος στα διεθνή πρότυπα. Περιλαμβάνει μία μεγάλη αίθουσα ψυχαγωγίας η οποία χωρίζεται σε τρία μέρη: Χώρος υποδοχής, καρτών και ταμείου αρχικά, lounge room και WC (καναπές αναμονής και χώροι υγιεινής) και ο βασικός χώρος διασκέδασης.

Ο πρώτος χώρος είναι προσαρμοσμένος για να στέκεται ο υπεύθυνος του καταστήματος και να εκδίδονται, αλλά και να γεμίζουν ή να αδειάζουν οι Ατομικές Κάρτες Παίκτη.

Ο δεύτερος χώρος βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον πρώτο. Είναι κυρίως χώρος αναμονής και ξεκούρασης. Περιλαμβάνει και τους χώρους υγιεινής. Ο τρίτος χώρος, ο χώρος διασκέδασης, έχει εντυπωσιακές χρωματιστές μοκέτες, λίγα φώτα για να επικεντρώνεται ο παίκτης στο παιχνίδι και επικρατεί απόλυτη ησυχία για να συγκεντρώνεται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου