ΤΟΠΙΚΑ

Πολίτες έτρεψαν σε φυγή συνεργεία του Δήμου στην Καραμπατζάκη [εικόνες]

πολίτες-έτρεψαν-σε-φυγή-συνεργεία-του-228130

Μεγάλη ένταση και διαπληκτισμοί σήμερα το πρωί στην οδό Καραμπατζάκη όταν πολίτες και δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου των μειοψηφιών πήγαν στο σημείο όπου βρίσκονταν συνεργεία της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου και εκτελούσαν εργασίες.

Πολίτες και δημοτικοί σύμβουλοι έσπευσαν στην Καραμπατζάκη όταν στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου πληροφορήθηκαν ότι συνεργεία του Δήμου προχωρούν στην κοπή δέντρων προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη.

Φωνάζοντας συνθήματα και καταγγέλλοντας ότι η κοπή των δέντρων γίνεται παράνομα, δημοτικοί σύμβουλοι των μειοψηφιών και πολίτες, σταμάτησαν τα συνεργεία του Δήμου και έτρεψαν σε φυγή του εργαζομένους.

Ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, κ. Μαλαματίνης που βρίσκονταν εκεί κάλεσε την Αστυνομία ενώ όσοι ήταν συγκεντρωμένοι στο χώρο συνέχιζαν να αντιδρούν και να καταγγέλλουν ότι οι εργασίες γίνονται παράνομα.

Νωρίτερα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που τέθηκε προς έγκριση του θέμα του ολοκληρωμένου σχεδιασμού διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη επικράτησε ένταση και αποχωρήσεις των συμβούλων των μειοψηφιών, καθώς από μέρους τους ζητήθηκε το θέμα να αποσυρθεί διότι εισήχθη προς συζήτηση με μη σύννομο τρόπο.

Ο Δήμος Βόλου

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου αναφέρει τα εξής: “Ηταν τόσο μεγάλο και έντονο το ενδιαφέρον τους για το θέμα της καύσης των σκουπιδιών, που οι ίδιοι επέβαλαν να συζητηθεί σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου, ώστε την ώρα της συνεδρίασης σηκώθηκαν και έφυγαν για να πάνε στην Καραμπατζάκη, όπου συνεργεία του Δήμου, σε υλοποίηση από μηνός ακόμα ληφθείσας απόφασης, προχωρούσαν σε μεταφύτευση δέντρων! Ο λόγος για τους συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, τα «ορφανά» του σκοτινού καθεστώτος και τους «Ζωικούς» και βέβαια τα μέλη της περίφημης Κίνησης Πολιτών, που απλώς για μια ακόμα φορά απέδειξαν τις πραγματικές τους προθέσεις και στοχεύσεις.

Στοχεύσεις που μόνο στην εξυπηρέτηση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων της κοινωνίας δεν αποσκοπούν, αλλά αποκλειστικά κατατείνουν σε μια συνεχή αρνητική και μίζερη στάση υπονόμευσης του έργου της Δημοτικής Αρχής.

Όσοι ενδεχομένως τους βλέπουν καλοπροαίρετα, δεν έχουν παρά να παρατηρήσουν τις δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αλλά και στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και θα συνειδητοποιήσουν την αλήθεια. Οι ίδιοι είναι είτε σε κινητοποιήσεις για να έχουν το προνόμιο να σπαταλάνε το νερό, χωρίς να το πληρώνουν όπως όλοι οι πολίτες, είτε για να έχουν ιδιωτικό παρκινγκ στην Καραμπατζάκη και προσωπική αυλή (πάντα σε βάρος των κορόιδων, δηλαδή της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών) είτε για τα σκουπίδια, όπου απλώς δεν γνωρίζουν τι ζητούν (μέχρι ανάκληση άδειας της ΑΓΕΤ ζητούν από το Δήμο, δηλαδή να καταργήσει την κυβέρνηση και να αποφασίζει αυτός!)

Υποκινητές και ενορχηστρωτές οι ποικιλώνυμοι επαναστάτες της γιαλαντζί Αριστεράς, μαζί με τα ορφανά του σκοτινού καθεστώτος, που εκμεταλλεύονται τις αγνές προθέσεις αρκετών συμπολιτών, που δυστυχώς, ωστόσο, συνυπάρχουν με την ιδιοτέλεια και τις ανομολόγητες επιδιώξεις διάφορων επιτήδειων. Οι μάσκες, όμως, έπεσαν και οι πολίτες πλέον γνωρίζουν.

Η Δημοτική μας Αρχή έχει χρέος να μεριμνά και να δρα για τα συμφέροντα του συνόλου και όχι για τα μικροσυμφέροντα ομάδων ή προσώπων. Και έτσι θα συνεχίσει να λειτουργεί σε πείσμα της φασίζουσας λογικής ορισμένων που εν ονόματι της…Δημοκρατίας (της δικής τους) θέλουν να καταλύσουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Τη Δημοκρατία που θεμελιώδη αρχή έχει το αξίωμα ότι η πλειοψηφία κυβερνά και οι μειοψηφίες ελέγχουν. Όλα τα άλλα είναι θλιβερές, αν όχι και ύποπτες, σκοπιμότητες”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου