ΤΟΠΙΚΑ

Γεύμα προς τιμήν του Χ. Τσιμά παρέθεσε το Γηροκομείο

γεύμα-προς-τιμήν-του-χ-τσιμά-παρέθεσε-τ-232323

Γεύμα προς τιμή του ευεργέτη Χαράλαμπου Τσιμά παρατέθηκε χθες το βράδυ στον χώρο του Ιδρύματος «Γηροκομείον Βόλου», με αφορμή τη γενναιόδωρη δωρεά του για την ανακατασκευή των μαγειρείων της δομής.

Συγκεκριμένα, ανακαινίστηκε η κουζίνα των εστιατορίων, που βρίσκεται δίπλα στην τραπεζαρία του Γηροκομείου. Στον ίδιο χώρο πλένονται και φυλάσσονται τα σκεύη και τα σερβίτσια φαγητού που χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση.

Το χθεσινό γεύμα ήταν έκφραση ευχαριστιών και ευγνωμοσύνης στον κ. Τσιμά, ο οποίος προσέφερε απλόχερα τη βοήθειά του στο Ιδρυμα, προκειμένου να ανακαινιστεί ο συγκεκριμένος χώρος που είναι σημαντικός για τη λειτουργία του Γηροκομείου.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Παύλος Πάνος, υπογράμμισε τη συγκινητική προθυμία με την οποία ο κ. Τσιμάς εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το Γηροκομείο, ενώ σημείωσε ότι η χθεσινή εκδήλωση ήταν «ανταπόδοση της αγάπης που δείχνει ο κ. Τσιμάς για την περιοχή μας, αλλά και ευχαριστιών για το μεράκι που τον διακρίνει».

Ο πρόεδρος του Γηροκομείου επεσήμανε επίσης ότι «είναι συγκινητική η προσφορά του στην πόλη και η ευαισθησία που τον διακρίνει ως άνθρωπο», αναφερόμενος στον ευεργέτη του ιδρύματος. «Ο κ. Τσιμάς», είπε, «είναι ένας μεγάλος ευεργέτης για το Γηροκομείο, έβαλε το δικό του λιθαράκι στο ίδρυμα και είμαστε ευγνώμονες, παράλληλα, για όσα έχει προσφέρει στην πόλη. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους και ευχόμαστε να ενεργοποιηθούν προς την ίδια κατεύθυνση και άλλοι άνθρωποι που έχουν τη δυνατότητα».

Ο Χαράλαμπος Τσιμάς επεσήμανε από την πλευρά του ότι νιώθει χαρά κάθε φορά που προσφέρει για το κοινό καλό, με ανοιχτή καρδιά και αγάπη για την πόλη του, ενώ επεσήμανε ότι μέσα από τη δράση του επιθυμεί να δώσει το παράδειγμα και σε άλλους, προκειμένου να παρακινηθούν «να ανοίξουν το πουγκί και την καρδιά τους και να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη».

Κάθε έκφραση ευχαριστίας είναι ένα κίνητρο συνέχειας για την ανθρωπιστική του δράση, ενώ όπως τόνισε ο ίδιος: «Στόχος είναι να υπάρχει συνέχεια, να παρακινήσουμε και άλλους ανθρώπους, γιατί υπάρχει πολύς πόνος και δεν φτάνει ένας άνθρωπος μόνο να τον καλύψει. Γι’ αυτό θα ήθελα αυτό να γίνει παράδειγμα, τόνισε, για να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι άνθρωποι και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, γιατί μόνο έτσι θα έρθουν καλύτερες μέρες».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου