ΤΟΠΙΚΑ

Ερώτηση του ΚΚΕ για την κατάσταση της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας –Βόλου

ερώτηση-του-κκε-για-την-κατάσταση-της-π-232360

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εσωτερικών κατέθεσαν στην Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ, Λάρισας Γ. Λαμπρούλης και Μαγνησίας Κ. Στεργίου για την κατάσταση της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας –Βόλου.

Στην ερώτηση οι Βουλευτές αναφέρουν: «Η Παλαιά Εθνική Οδός Λάρισας-Βόλου έχει σημαντικά προβλήματα (στενότητα, έλλειψη τακτικής συντήρησης, μεγάλη κυκλοφορία βαρέων οχημάτων), ενώ χρησιμοποιείται από πολύ μεγάλο αριθμό οδηγών καθημερινά, που μετακινούνται από Λάρισα προς Βόλο και αντίστροφα, όσο και στα χωριά που γειτνιάζουν στον δρόμο αυτό, λόγω και της αδυναμίας πολλών να πληρώνουν το χαράτσι των 8 ευρώ για να πάνε και να γυρίσουν στον Βόλο ή στην Λάρισα.

Λόγω αυτών των προβλημάτων του δρόμου, κατά καιρούς έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα που κόστισαν ανθρώπινες ζωές, τραυματισμούς και περιουσίες.

Οι ευθύνες διαχρονικά των κυβερνήσεων Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι μεγάλες γι’ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση ώστε να προχωρήσει άμεσα η ανακατασκευή του δρόμου με διαπλάτυνση, κόμβους καθώς και η συντήρησή του όπου χρειάζεται».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου