ΤΟΠΙΚΑ

Οι ηλεκτρολόγοι συγχαίρουν τον Αποστόλη Τσαούση

οι-ηλεκτρολόγοι-συγχαίρουν-τον-αποστ-240979

Τον αριστούχο απόφοιτο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συγχαίρει με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας.

Όπως αναφέρει, «ο σύνδεσμός μας θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια για την επιτυχία αυτή, για τους κόπους, τις προσπάθειες και τις θυσίες μέσω των οποίων δικαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Μπράβο σε ένα νέο παιδί που παρόλο το πρόβλημα της τετραπληγίας, αρίστευσε και διέπρεψε στην ηλεκτρολογία.

Ευχόμαστε στον Αποστόλη Τσαούση να συνεχίσει με την ίδια θέληση, επιμονή και δύναμη, ώστε να συνεχίσει να είναι πρωτίστως χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία. Η ζωή είναι μπροστά και είναι γεμάτη προσκλήσεις. Οι νέοι ορίζοντες που ανοίγονται στην αναζήτηση και κατάκτηση της γνώσης ευχόμαστε να αποτελέσουν εφαλτήριο για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και προσωπική εξέλιξη. Θερμά συγχαρητήρια και στην οικογένεια για την πολύπλευρη στήριξή της.

Ο Σύνδεσμος παροτρύνει τους νέους να ασχοληθούν με την ηλεκτρολογία και είναι έτοιμος να τους αγκαλιάσει και να τους προστατεύσει μόλις εγγραφούν στη δύναμή του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου