ΤΟΠΙΚΑ

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

συνεδριάζει-το-περιφερειακό-συμβούλ-263613

Σε συνεδρίαση συγκαλείται μεθαύριο, Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα το περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας με συνολικά είκοσι δύο θέματα συζήτησης.

Το περιφερειακό συμβούλιο θα συζητήσει για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης του περιφερειακού σχεδιασμού για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, την ενίσχυση του πάγιου εξοπλισμού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, την διοργάνωση αθλητικής εκδήλωσης από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και τις μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων για υπό ίδρυση σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από καύση βιορευστών ισχύος 840 ΚW που θα δημιουργηθεί στην Β’ ΒΙΠΕ και για το έργο «Αλιευτικό καταφύγιο Αγίας Κυριακής Τρικερίου» στο δήμο Νοτίου Πηλίου. Τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούν στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με τη συζήτηση επερωτήσεων και συγκεκριμένα της Θεσσαλών Συμπολιτεία για την ένταξη της Δυτικής Θεσσαλίας στην ειδική πρόβλεψη για τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη του ΕΣΠΑ περιόδου 2014 -2020 και της Λαϊκής Συσπείρωσης για την έκδοση ψηφισμάτων ενάντια στις κατασχέσεις και τη λήψη μέτρων προστασίας των εργατικών – λαϊκών νοικοκυριών και την προωθούμενη αξιολόγηση στο Δημόσιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου