ΤΟΠΙΚΑ

Προώθηση τοπικών προϊόντων στο Κατάρ

προώθηση-τοπικών-προϊόντων-στο-κατάρ-309363

Επίσημη επίσκεψη από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου τον Οκτώβριο

Επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ θα πραγματοποιήσει από τις 11 έως 19 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κ. Στέργιος Παπαϊωάννου συνοδευόμενος από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις της Αρχιεπισκοπής του Κατάρ ενόψει της γιορτής του τοπικού Αγίου Ισαάκ του Σύρου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα συναντηθούν με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο του Κατάρ κ.κ. Μακάριο, με τον πρέσβη της Ελλάδας στο Κατάρ κ. Κωνσταντίνο Ορφανίδη,με τον υπουργό Τουρισμού, τον υπουργό Ανάπτυξης και μεγάλων έργων, τον δήμαρχο της Ντόχας, τα ελληνικά σχολεία, με ελληνικές και κυπριακές κατασκευαστικές εταιρίες, με εισαγωγικές εταιρίες τροφίμων και ενδυμάτων και θα προσπαθήσει να εξάγει πηλιορείτικα προϊόντα όπως ελιές, λάδι, φρούτα, αρωματικά φυτά, μέλι, πέτρες Συκής και Νεοχωρίου και πολλά ακόμη προϊόντα.

Θα συναντηθούν με τον διευθυντή του καναλιού Al Jazeera, κ. Abdulla Alnajjar, για την τουριστική προβολή του Πηλίου το έτος 2018.

Επίσης το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου θα συμμετέχει στο Κατάρ σε όλες τις εκθέσεις τουρισμού και παραδοσιακών προϊόντων, καθώς και σε παραδοσιακά φεστιβάλ με χορευτικά συγκροτήματα στο Katara Cultural Village, που πραγματοποιεί η κυβέρνηση του Κατάρ κάθε χρόνο.
«Ενισχύουμε τις εκδηλώσεις της ελληνικής ομογένειας σε όλο τον κόσμο και προωθούμε τα παραδοσιακά προϊόντα για την ενίσχυση των παραγωγών του Πηλίου και του τουρισμού», δήλωσε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου, Στέργιος Παπαϊωάννου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου