ΤΟΠΙΚΑ

Εισέβαλαν με ντουντούκες στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου [photos + video]

εισέβαλαν-με-ντουντούκες-στην-εκδήλω-313733

«Στον αέρα» η εκδήλωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την παρουσίαση του σχεδίου επέκτασης των εγκαταστάσεων της Πολυτεχνικής Σχολής σε έκταση στην συνοικία των Παλαιών.

Ομάδα 15 περίπου ατόμων από την κατάληψη «Τερμίτα» και άλλων, εισέβαλαν στην αίθουσα όπου ετοιμάζονταν να ξεκινήσει η εκδήλωση και όταν στο βήμα ανέβηκε ο Πρύτανης Γιώργος Πετράκος για να μιλήσει, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, να χειροκροτούν και να φωνάζουν με ντουντούκες, μην αφήνοντας την φωνή του κ. Πετράκου να ακουστεί στην αίθουσα.

Ο Πρύτανης επιχείρησε να συνεχίσει την ομιλία του, αλλά τα άτομα που είχαν εισβάλλει στον χώρο συνέχιζαν να φωνάζουν, καθιστώντας αδύνατο να ακουστεί. Ο κ. Πετράκος τους κάλεσε να αποχωρήσουν άμεσα κάτι που δεν έκαναν και ακολούθως τόσο ο ίδιος, τόσο και Καθηγητές και άλλοι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και κινήθηκαν προς τον μέρος των «εισβολέων» για να τους απωθήσουν προς την έξοδο.

Η πόρτα όμως, όπως διαπιστώθηκε ήταν κλειδωμένη και ένας Καθηγητής αναγκάστηκε να την σπάσει με πυροσβεστήρα και για ανοιχτεί. Μέχρι και αυτήν την ώρα η εκδήλωση δεν έχει ξεκινήσει και ο κόσμος που προσήλθε για να την παρακολουθήσει περιμένει στον χώρο για να λήξει το επεισόδιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου