ΤΟΠΙΚΑ

Απολογούνται σήμερα στην Ανακρίτρια για τα «φρουτάκια»

απολογούνται-σήμερα-στην-ανακρίτρια-317749

Στην Ανακρίτρια Βόλου θα οδηγηθούν σήμερα, Δευτέρα, για να απολογηθούν οι υπεύθυνοι του καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για παραβίαση του Νόμου περί τυχερών Παιγνίων.

Πρόκειται για τον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, έναν 50χρονο Βολιώτη, και δύο υπαλλήλους, μία 34χρονη Βολιώτισσα και μία 27χρονη Ρουμάνα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, καθώς επέτρεπαν την διενέργεια του τυχερού παιχνιδιού «Φρουτάκια» στους θαμώνες του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες πάντως, φέρονται να δηλώνουν άγνοια για τη διενέργεια του παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου και αποποιούνται κάθε εμπλοκή τους με αυτόν.

Οπως είναι γνωστό, το βράδυ της Πέμπτης αιφνιδιαστικός έλεγχος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στο Βόλο ξεσκέπασε την παράνομη δράση μίνι καζίνο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τους εφτά παίκτες που εντοπίστηκαν να παίζουν «Φρουτάκια», οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και θα δικαστούν σε ρητή δικάσιμο.

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικοί κατέσχεσαν είκοσι ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τέσσερις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσω των οποίων διενεργούταν το τυχερό παιχνίδι, χωρίς το καφέ να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω καφέ έχει απασχολήσει εκ νέου στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, φαίνεται να συνέχιζε την παράνομη δράση και να λαμβάνει και μέτρα, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί και με το πάτημα ενός κουμπιού να αλλάζει τα προγράμματα των υπολογιστών και να κρύβει τη διενέργεια του ηλεκτρονικού τζόγου.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου κατάφερε να ξεσκεπάσει την παράνομη δράση της επιχείρησης μετά από πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώμη της, να πιάσει στα πράσα τους παίκτες να τζογάρουν και να οδηγήσει στη Εισαγγελία Βόλου τους υπεύθυνους. Συνεχίζει, τέλος, να αναζητεί την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, μία 24χρονη Βολιώτισσα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου