ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» από τη ζωή 54χρονος Βολιώτης πλοίαρχος

εφυγε-από-τη-ζωή-54χρονος-βολιώτης-πλο-350483

Η καρδιά «πρόδωσε» 54χρονο Βολιώτη πλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού. Πρόκειται για τον Θεόδωρο Περδίκη πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος απεβίωσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Τρικάλων. Η ξαφνική είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει απέραντη θλίψη στον Βόλο.

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία προχθές ενώ ήταν στα Καλά Νερά για μπάνιο. Άμεσα κινητοποιήθηκε η οικογένειά του για να τον βοηθήσει, και στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 54χρονος διακομίστηκε χωρίς καθυστέρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαγνώστηκε ότι υπέστη βαρύ έμφραγμα και γι’ αυτό έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο πλοίαρχος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων καθώς εκεί μπορούσε να γίνει άμεσα αγγειοπλαστική με μπαλονάκι. Ωστόσο, κατά την παραμονή του στο Νοσοκομείο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο 54χρονος άφησε την τελευταία του πνοή χθες τα ξημερώματα ύστερα από ανακοπή καρδιάς. Η οικογένειά του είναι σοκαρισμένη.

Ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν καλά στην υγεία του. Δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα ώστε να υπάρχει υποψία ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη καρδιά του.

Κανείς από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον δεν μπορεί να πιστέψει στην τραγική κατάληξη. Ο πλοίαρχος ήταν ιδιαίτερα ζωντανός, δραστήριος, αισιόδοξος. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κρατούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός Βόλου αλλά και Ελλάδας.

Εργαζόταν σε μεγάλα εμπορικά καράβια του Ομίλου Λάτση που κάνουν μεταφορές LPG. Στην επαγγελματική του δραστηριότητα ήταν απόλυτα συνεπής, επιδιώκοντας πάντοτε να είναι όλα τέλεια προγραμματισμένα.

Εξάλλου, ήταν ιδιαίτερα δυναμικός χαρακτήρας. Κανένας δεν θα περίμενε πως θα αντιμετώπιζε ποτέ κάποιο πρόβλημα με την υγεία του. Ήταν παντρεμένος με τη Χρύσα Γιαννακοπούλου, μουσικό, με την οποία απέκτησε μία πανέμορφη οικογένεια.

Κατέλιπε τη σύζυγο του και τρία παιδιά. Η κηδεία του τελέστηκε χθες στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως παρουσία πλήθους κόσμου, που έσπευσε να συλλυπηθεί την οικογένεια και να ευχηθεί δύναμη και κουράγιο γι’ αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου